The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Βιγιαρεάλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Арсенал-Вильярреал-06.05

Europa League – Ημιτελικός – Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 6 Μαΐου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Έμιρεϊτς

Την Πέμπτη θα έχουμε πολύ πλούσιο βράδυ. Ο Ουνάι Έμερι θα επιστρέψει στο Λονδίνο: η τρέχουσα ομάδα του, η Βιγιαρεάλ, θα παίξει εναντίον της  παλιά, της Άρσεναλ. Οι Ισπανοί έχουν το προβάδισμα, αλλά το 2-1 δεν εγγυάται πολλά. Ποιος θα φτάσει στον τελικό;

Η Άρσεναλ αποφασίζει την τύχη της σεζόν στον επερχόμενο αγώνα

Οι «κανονιέρηδες» συνεχίζουν να πέφτουν. Ο ίδιος ο Ουνάι Έμερι στο Λονδίνο δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και δεν κατάφερε να επιστρέψει τον σύλλογο στις θέσεις που χάθηκαν τα τελευταία χρόνια με τον Arsene Wenger. Αλλά ακόμη και αφού ο Ισπανός αντικαταστάθηκε από τον συμπατριώτη του, τον νεαρό Μικέλ Αρτέτα, η κατάσταση δεν βελτιώθηκε. Επιπλέον, ακόμη και τώρα δεν υπάρχει καμία ιδιαίτερη αλλαγή στην Πρέμιερ Λιγκ, η Άρσεναλ ταλαντώνεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και δεν θα καταφέρει να ανέβει καν στη ζώνη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Όλες οι ελπίδες για να σώσει τη φήμη συνδέονται με το Europa League. Παρεμπιπτόντως, στους προηγούμενους γύρους υπήρχαν αρκετά προβλήματα, τόσο με την Μπενφίκα (παρά τρίχα), όσο και με τον Ολυμπιακό και με τη Σλάβια. Ωστόσο, κατάφεραν να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, οι Τσέχοι ηττήθηκαν συντριπτικά στην Πράγα μετά από ισοπαλία 1-1 στο Λονδίνο. Αλλά θα είναι η πρώτη φορά που θα πρέπει να κερδίσουν μετά την ήττα.

Η Βιγιαρεάλ μπορεί να ρίξει όλη τη δύναμη στον αγώνα στο Europa League

Το «κίτρινο υποβρύχιο» στην Πριμέρα, ειλικρινά, απογοητεύει. Ο Ουνάι Έμερι δεν ήρθε γι’ αυτό, όχι γι’ αυτό το 2020 υπέγραψαν πολλούς έμπειρους (και προφανώς όχι τους φθηνότερους) ποδοσφαιριστές για να τσακώνονται με την Μπέτις και τη Γρανάδα για θέσεις σε ευρωπαϊκούς αγώνες. Κάποιος από αυτούς του τρεις στο τέλος θα περισσέψει. Τα σχέδια για διαγωνισμό για την 4η θέση και πρόκριση στο Champions League αποδείχθηκαν πολύ αισιόδοξα. Ωστόσο, ο Ουνάι Έμερι, όπως κανένας άλλος, ξέρει να χρησιμοποιεί το «παραθυράκι» και να οδηγήσει τις ομάδες του στο κύριο Ευρωπαϊκό Κύπελλο, κερδίζοντας στο Europa League. Παρεμπιπτόντως, έφερε και την Άρσεναλ στον τελικό, αλλά εκεί υπήρξε συντριπτική ήττα, από τη Τσέλσι. Τώρα η Βιγιαρεάλ του φαίνεται σίγουρη. Αρκεί να πούμε ότι σε 13 αγώνες που παίχτηκαν στο τουρνουά, οι Ισπανοί πήραν 12 νίκες και στα πλέι οφ έχουν εκατό τοις εκατό αποτέλεσμα, 7 στα 7. Συμπεριλαμβανομένης της περασμένης εβδομάδας κατάφεραν να κερδίσουν εναντίον των «κανονιέρηδων».

Προηγούμενοι αγώνες

Πριν από το 2-1 στο «Κεράμικα», η Άρσεναλ είχε μια επιτυχημένη ιστορία αναμετρήσεων. Τόσο το 2006 όσο και το 2009, οι Βρετανοί κέρδισαν εντός έδρας και έφεραν το εκτός έδρας παιχνίδι σε ισοπαλία.

Πρόβλεψη

Η Βιγιαρεάλ θα αρκεστεί με ισοπαλία, ο Ουνάι Έμερι είναι απίθανο να ρισκάρει. Αξίζει να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στο «σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 2,07.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *