The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Ατλέτικο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Arsenal-AtleticoMadrid-26.04

Γιουρόπα Λιγκ – Ημιτελικός – Φάση 1 από 2

Emirates, Λονδίνο

Πέμπτη,  26 Απριλίου 2018, 10:05 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας της πλησιέστερης Πέμπτης θα είναι ο πρώτος αγώνας της ημιτελικής αντιπαράθεσης του Γιουρόπα Λιγκ μεταξύ Άρσεναλ Λονδίνου και Ατλέτικο. Σε αυτό το παιχνίδι οι εταιρείες στοιχημάτων δεν διακρίνουν το ξεκάθαρο φαβορί, δεδομένου ότι και οι δύο αντίπαλοι έχουν ίσες πιθανότητες επιτυχίας. Όσον αφορά την τρέχουσα φόρμα, οι Άγγλοι έχουν καλύτερη, αλλά είναι επικίνδυνο να υποτιμάμε τους Μαδριλένιους.

Εντός έδρας Αρσεναλ

Στο πλαίσιο του Γιουρόπα Λιγκ της τρέχουσας σεζόν η Άρσεναλ έπαιξε έξι εντός έδρας παιχνίδια, στα οποία κατάφερε να κερδίσει τέσσερις φορές, σημείωσε μία ισοπαλία και μία ήττα. Η μόνη αποτυχία ήταν στον αγώνα εναντίον του σουηδικού Estersund, νίκες επί της Κολωνίας, Μίλαν, ΜΠΑΤΕ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ισοπαλία με τη Σερβική Crvena Zvezda. Στην Premier League οι “κανονιέρηδες” έπαιξαν 18 παιχνίδια, από τα οποία κέρδισαν σε 14 με 2 ήττες.

Η ύφεση

Στα τελευταία πέντε παιχνίδια η Ατλέτικο κατόρθωσε να κερδίσει μόνο μία φορά, εντός έδρας στο πλαίσιο της Πριμέρα Ντιβισιόν την όχι πολύ ισχυρή ομάδα Λεβάντε. Επίσης κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου υπάρχουν ισοπαλίες με την Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπέτις, ήττες από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνα και την Ρεάλ Σοσιεδάδ. Εκτός έδρας η Ατλέτικο παίζει αρκετά καλά, συγκεκριμένα στο Γιουρόπα Λιγκ της τρέχουσας σεζόν οι “στρωματάδες” πραγματοποίησαν τρεις συναντήσεις, στις οποίες κατάφεραν να κερδίσουν δύο φορές. Στο ισπανικό πρωτάθλημα οι “ερυθρόλευκοι” έπαιξαν 17 εκτός έδρας παιχνίδια, σημείωσαν 9 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Πρόβλεψη

Για την Άρσεναλ το Γιουρόπα Λιγκ στο τέλος της σεζόν έγινε το πιο σημαντικό τουρνουά. Η μόνη δυνατότητα για τους “κανονιέρηδες” να φτάσουν στο Champions League για την επόμενη σεζόν είναι να κερδίσουν το δεύτερο σημαντικότερο Ευρωπαϊκό Κύπελλο την τρέχουσα περίοδο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για το παιχνίδι είναι: Η Άρσεναλ δε θα χάσει με απόδοση 1,45.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *