The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Έβερτον: προγνωστικά για τον αγώνα

Арсенал-МанчестерСити-15.02

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2023, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Έμιρεϊτς

Την Τετάρτη, η Πρέμιερ Λιγκ θα ευχαριστήσει με δύο συναντήσεις, σε μία από τις οποίες θα παίξουν οι Άρσεναλ και Έβερτον, η πρόβλεψη για τον αγώνα των αναφερόμενων ομάδων ετοιμάστηκε από τους αναλυτές μας.

Οι «κανονιέρηδες» ζουν με το όνειρο κατάκτησης τίτλου του πρωταθλήματος

Η Άρσεναλ είχε έναν εκπληκτικό πρώτο γύρο, αλλά μετά άρχισε μια ραγδαία πτώση, ο σύλλογος έχασε ακόμη και την ηγεσία του για λίγο. Πλέον οι «κανονιέρηδες» ανέκτησαν την πρώτη τους θέση στο πρωτάθλημα, αν και ο αγώνας για το τίτλο έχει αναβιώσει. Οι παίκτες του Αρτέτα βρίσκονται δύο βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι με ένα παιχνίδι διαφορά. Στον τελευταίο γύρο, η ομάδα κέρδισε με σιγουριά τη Λέστερ εκτός έδρας με σκορ 1:0, χωρίς να δώσει τίποτα στον αντίπαλο. Ενώ η Άρσεναλ συνεχίζει να οδεύει προς το πρωτάθλημα, αν και θα είναι πολύ δύσκολο. Δύο παίκτες θα χάσουν αυτή τη συνάντηση λόγω τραυματισμών.

Τα «ζαχαρωτά» εξακολουθούν να προσπαθούν να βγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού

Με την άφιξη στη προπονητική γέφυρα του Σον Ντάιτς η Έβερτον σίγουρα ζωντάνεψε, η ομάδα άρχισε να παίζει πιο οργανωμένα. Με τον νέο προπονητή, τα «ζαχαρωτά» έχουν δύο νίκες και δύο ήττες. Στον τελευταίο γύρο, η ομάδα έχασε εντός έδρας από την Άστον Βίλα με σκορ 0:2, αν και δεν φαινόταν χειρότερη από τον αντίπαλο. Η Έβερτον συνεχίζει να παλεύει για την επιβίωση, καθώς καταλαμβάνει τη σημερινή 18η θέση, και αυτή είναι η ζώνη του υποβιβασμού, θέλει μόνο ένα βαθμό για τη σωτήρια 17η θέση. Ο σύλλογος έχει τέσσερις απώλειες προσωπικού πριν από την ερχόμενη αναμέτρηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι συναντήθηκαν μόλις πριν από τρεις εβδομάδες, τότε στο ματς ντεμπούτο του Σον Ντάιτς η Έβερτον κέρδισε μια εκπληκτική νίκη εντός έδρας με σκορ 1:0.

Πρόβλεψη

Με τον ηγέτη να παίζει εναντίον μιας ομάδας από τη ζώνη του υποβιβασμού, το φαβορί εδώ είναι ξεκάθαρο, αλλά η Έβερτον έχει ήδη πάρει βαθμούς από τους «κανονιέρηδες» αυτή τη σεζόν και θα προσπαθήσει να το κάνει ξανά. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι παίκτες του Αρτέτα θα προσπαθήσουν να κυριαρχήσουν και οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν δεύτεροι, ελπίζοντας να βρουν κάποια ευκαιρία στην αντίπαλη εστία. Περιμένουμε ρεβάνς από την Άρσεναλ και ποντάρουμε στην επιτυχία των Λονδρέζων με χάντικαπ -1,5 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Άρσεναλ με χάντικαπ -1,5 και απόδοση 2,07.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *