The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ (Αγγλία) εναντίον Μόλντε (Νορβηγία): Πρόβλεψη για τον αγώνα

Арсенал-Мёльде-05.11b

Γιουρόπα Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Β – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Λονδίνο. Στάδιο Emirates

Η τρέχουσα πρωταθλήτρια Νορβηγίας Μόλντε θα επισκεφθεί την Άρσεναλ στον τρίτο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Άρσεναλ

Τα τελευταία χρόνια η Άρσεναλ έχει εδραιωθεί σταθερά στο δεύτερο σημαντικότερο τουρνουά των κλαμπ στην Ευρώπη, καθώς στην Πρέμιερ Λιγκ δεν είναι πλέον στην κορυφή-4. Αλλά στην ηπειρωτική αρένα οι «κανονιέρηδες» αισθάνονται σίγουροι. Ως αποτέλεσμα, κέρδισαν 2:1 έναντι της Ράπιντ και 3:0 έναντι της Νταντάλκ, κάτι που έφερε τους παίκτες του Αρτέτα στην πρώτη θέση στον όμιλό τους.

Μόλντε

Η Μολντέ θα αγωνιστεί για τη δεύτερη θέση στον όμιλο, γιατί μετά τις νίκες επί της Ντάνταλκ (2:1) και της Ράπιντ (1:0), είναι έξι πόντους μπροστά από τον πλησιέστερο ανταγωνιστή. Παράλληλα η ομάδα ανέβασε σοβαρά ρυθμούς στο νορβηγικό πρωτάθλημα, την παραμονή σε εντυπωσιακό στυλ νίκησαν τους Μιένταλεν 3:1 και Στρέμσγκοντσετ 2:1.

Πρόβλεψη

Κατά τη γνώμη μου, και οι δύο ομάδες θα παίξουν συνηθισμένα στην επίθεση και θα μας χαρίσουν πραγματική πληθώρα των σουτ. Παρά την κατάσταση του φαβορί για τους γηπεδούχους, δεν θα έκανα υποτιμούσα την φιλόδοξη Μόλντε. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,86.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *