The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ – Έβερτον: πρόβλεψη για τον αγώνα

Arsenal-Everton-23.09

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Emirates, Λονδίνο

Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018, 6:00 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Το κυριακάτικο πρόγραμμα του 6ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα ολοκληρώνει μονομαχία, η οποία θα διεξαχθεί στο Emirates, η Άρσεναλ θα φιλοξενεί την Έβερτον. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των Λονδρέζων, αν και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι “Κανονιέρηδες” στην τρέχουσα εβδομάδα πραγματοποίησαν τον αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ εναντίον της Βόρσκλα Πολτάβα. Ταυτόχρονα, δεν μπορεί να ειπωθεί ότι ο αγώνας της Πέμπτης πήρε πολλή δύναμη από τους “Κανονιέρηδες”.

Έβδομοι

Μετά από όχι το καλύτερο ξεκίνημα στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας και δύο συνεχόμενες ήττες από την Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι, η Άρσεναλ κέρδισε τρία συνεχόμενα παιχνίδια. Τα θύματα της ομάδας του Ουνάι Εμέρι ήταν: Γουέστ Χαμ, Κάρντιφ Σίτι και Νιούκασλ Γιουνάιτεντ. Ως αποτέλεσμα, πριν από τον έκτο γύρο στο ενεργητικό των “Κανονιέρηδων” υπάρχουν 9 βαθμοί και έβδομη θέση στην κατάταξη, είναι 6 βαθμούς πίσω από τους ηγέτες Τσέλσι και Λίβερπουλ.

Στο TOP-10

Η Έβερτον έχει πολλούς τραυματισμένους παίκτες, αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να ευχαριστήσει, καθώς αυτό εμποδίζει τα “ζαχαρωτά” στην επίτευξη των καθορισμένων στόχων. Πριν από το διάλειμμα για τα παιχνίδια των εθνικών η Έβερτον δεν έχασε ποτέ. Αλλά στον πρώτο αγώνα μετά το διάλειμμα οι “μπλε” στην έδρα τους στο “Goodison Park” έχασαν 1:3 από το Γουέστ Χαμ. Σε εκείνο τον αγώνα εκδηλώθηκε αρκετά καλά στην επίθεση ο Ουκρανός Andrey Yarmolenko. Μετά από αυτή την ήττα η ομάδα του Mark Silva έπεσε στην 10η θέση στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας.

Πρόβλεψη

Η Άρσεναλ ξεκινάει πάντα ενεργά στην έδρα της, η ομάδα του Ουνάι Εμέρι παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Μεταξύ των “Κανονιέρηδες” και των ηγετών υπάρχει μεγάλο χάντικαπ, οι γηπεδούχοι δεν έχουν δυνατότητα στους επόμενους γύρους, ειδικά στους αγώνες εντός έδρας, να χάνουν βαθμούς. Είναι πολύ πιθανό ότι οι Λονδρέζοι στο παιχνίδι της Κυριακής θα σκοράρουν πρώτοι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Άρσεναλ θα σκοράρει πρώτη με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *