The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άουγκσμπουργκ εναντίον Μπάγερν Μονάχου: προγνωστικά για στοίχημα

Аугсбург-Бавария-19.11

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2021, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αρένα WWK

Μετά το πρώτο κιόλας Σαββατοκύριακο του Νοέμβρη, τα κορυφαία πρωταθλήματα μπήκαν σε παύση σχεδόν για 2 εβδομάδων, το θέμα είναι, φυσικά, στις εθνικές ομάδες. Και την Παρασκευή δεν θα είναι όλοι έτοιμοι να επιστρέψουν. Εξαίρεση όμως, ως συνήθως, αποτελεί η Μπουντεσλίγκα. Επιπλέον, εκεί η περιοδεία θα ανοίξει από την ίδια την Μπάγερν Μονάχου, έρχεται να επισκεφθεί την Άουγκσμπουργκ. Θα ανταπεξέλθει η πρωταθλήτρια σε τέτοιες συνθήκες;

Η Άουγκσμπουργκ συνεχίζει να αγωνίζεται για επιβίωση

Οι Fuggers τερμάτισαν στην 13η θέση την περασμένη σεζόν, και αυτό θεωρήθηκε ως ένα πολύ αξιοπρεπές αποτέλεσμα. Αλλά τώρα ο Markus Weinzirl και οι παίκτες του τα πάνε σαφώς χειρότερα. Δεν βρίσκονται στη ζώνη του άμεσου υποβιβασμού μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν ακόμα πιο απελπιστικοί αουτσάιντερ, η Αρμίνια και ειδικά η Γκρόιτερ Φιρθ. Ωστόσο, αυτό δεν είναι λόγος να χαίρονται τα τρέχοντα αποτελέσματα, μετά από 11 αγώνες – και αυτό είναι σχεδόν το ένα τρίτο της συνολικής απόστασης του τουρνουά! – η ομάδα έχει μόνο 2 νίκες και 9 βαθμούς. Αξιοσημείωτο όμως είναι ότι οι 7 από αυτούς σημειώθηκαν στα 3 τελευταία εντός έδρας ματς.

Η Μπάγερν Μονάχου έχει ήδη απομακρυνθεί από τους διώκτες

Το «Σταρ του Νότου» κατάφερε να χάσει μία φορά. Καθώς ξεκίνησε με ισοπαλία, το ντεμπούτο του Γιούλιαν Νάγκελσμαν χάλασε η Γλάντμπαχ και κατάφερε επίσης να ξεφτιλίσει τον μεγιστάνα του Μονάχου στο κύπελλο, κερδίζοντας 5-0 εκτός έδρας. Αλλά αυτές είναι οι αστοχίες, γενικά, ο Λεβαντόφσκι και η παρέα του φαίνονται πολύ σταθεροί. Και όχι μόνο στην Μπουντεσλίγκα, αλλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου σημείωσαν 4 στις 4 νίκες. Τώρα, όμως, θα υπάρξει μια νέα πρόκληση: πολλοί παίκτες έφυγαν για τις εθνικές τους ομάδες και δεν θα έχουν όλοι χρόνο να επιστρέψουν στο στρατόπεδο του συλλόγου μέχρι την Παρασκευή. Προφανώς, το προπονητικό επιτελείο θα πρέπει να διαγνώσει γρήγορα την κατάσταση των παικτών και αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται εξοικονόμηση ενέργειας για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Καθώς ο αντίπαλος το βράδυ της Παρασκευής δεν είναι από αυτούς που πρέπει να φοβάσαι. Ειδικά όταν έχεις μια τόσο μεγάλη λίστα με σπουδαίους παίκτες.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Άουγκσμπουργκ μόνο μερικές φορές μπορεί να πιάσει ισοπαλία, παρεμπιπτόντως, την τελευταία φορά, το 2019, ήταν στο ίδιο γήπεδο. Αλλά μετά από αυτό σημειώθηκαν 3 νίκες στη σειρά με συνολικό σκορ 8-2, είναι ξεκάθαρο υπέρ ποιανού.

Πρόβλεψη

Είναι σαφές τι να περιμένουμε σε αυτό το παιχνίδι. Το μόνο ερώτημα είναι ποια θα είναι η διαφορά τερμάτων. Συνιστούμε να στοιχηματίσετε σε φιλοξενούμενους με χάντικαπ -2 και απόδοση 1,86.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *