The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άιντραχτ Φραγκφούρτης εναντίον Σάλκε: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Айнтрахт-Шальке-17.06b

Μπουντεσλίγκα

Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2020, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Φρανκφούρτη Στάδιο “CommerzbankArena

Ο αγώνας του τριάντα δεύτερου γύρου της Μπουντεσλίγκα θα διεξαχθεί αυτήν την Τετάρτη, στον οποίο θα αναμετρηθούν οι γείτονες στην κατάταξη – Άιντραχτ Φραγκφούρτης και Σάλκε.

Άιντραχτ Φραγκφούρτης

Η φιλόδοξη Άιντραχτ δεν είναι ικανοποιημένη με την τρέχουσα δέκατη θέση με 38 πόντους στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 53:56. Από την άλλη πλευρά οι «αετοί» παίζουν αρκετά καλά στην αρχή του πρωταθλήματος.  Νίκησαν την Βόλφσμπουργκ (2:1), Βέρντερ Βρέμης (3:0) και Χέρτα Βερολίνου (4:1), έπαιξαν ισοπαλία 3:3 με τον Φράιμπουρκ και έχασαν απροσδόκητα 0:2 από την Μάιντς.

Σάλκε

Η Σάλκε κέρδισε 39 πόντους με διαφορά τερμάτων 36:38, γι’ αυτό και είναι στην ένατη θέση. Οι «βασιλικοί μπλε» δεν γνωρίζουν τη γεύση των νικών εδώ και δεκατρείς αγώνες στη σειρά. Μεταξύ των πιο πρόσφατων αποτελεσμάτων τους σημειώνω την ισοπαλία 1:1 με την Ουνιόν Βερολίνου και 1:1 με την Λεβερκούζεν, καθώς και την ήττα 0:1 από την Βέρντερ Βρέμης, 1:2 από τη Φορτούνα και 0:3 από την Άουγκσμπουργκ.

Πρόβλεψη

Τα τελευταία δέκα χρόνια η Σάλκε δεν κέρδισε ποτέ τρεις βαθμούς στη Φρανκφούρτη. Πιστεύω ότι αυτή η τάση θα συνεχιστεί και τώρα, γιατί αυτή τη στιγμή η Άιντραχτ Φραγκφούρτης φαίνεται πολύ πιο σταθερή από τους παίκτες του Γκελζενκίρχεν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Άιντραχτ Φραγκφούρτης με απόδοση 1,81.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *