The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άιντραχτ Φραγκφούρτης εναντίον Ίντερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

011-EintrachtFrankfurt-Inter-07.03

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση 1 από 2

Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2019, 7:55 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Κομέρτσμπανκ Αρένα, Φρανκφούρτη

Την Πέμπτη 7 Μαρτίου, στη Γερμανία, θα διεξαχθεί ένας από τους πρώτους αγώνες των 16 του Γιουρόπα Λιγκ, όπου η Άιντραχτ Φρανκφούρτη θα φιλοξενεί την Ίντερ Μιλάνου. Αυτές οι ομάδες είχαν προηγουμένως παίξει μόνο μια φορά, όταν το 2014 το φιλικό έληξε με τη νίκη των «αετών» με σκορ 3:1. Αναρωτιέμαι τι θα συμβεί τώρα;

Η ομάδα «έχει ανάψει» για τα καλά

Αυτή τη στιγμή η Άιντραχτ έχει εξαιρετική εμφάνιση, έχοντας κερδίσει τους τελευταίους τρεις αγώνες με συνολικό σκορ 10:3. Απλώς ακριβώς τώρα η ενδεκάδα του Άντι Χιούτερ έχει σημειώσει εξαιρετική φόρμα και άρχισε να «συνθλίβει» τους πάντες. Αλλά εντός έδρας τους «αετούς» τραβάει πάρα πολύ το επιθετικό στυλ του παιχνιδιού και χάνουν σταθερά εδώ και εννέα αγώνες στη σειρά. Στο πλαίσιο των πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ η γερμανική ομάδα κατάφερε να αποκλείσει τη Σαχτάρ Ντονέτσκ – εκτός έδρας ισοπαλία (2:2) και εντός έδρας νίκη (4:1). Αυτός δεν είναι ένας απλός αντίπαλος…

Πού είναι η άμυνα;

Την ίδια στιγμή η Ίντερ δεν είναι καθόλου εντυπωσιακή τώρα, επειδή υπάρχει σαφής διαφωνία στην ομάδα. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι δεν παίζει ο Ικάρντι εξαιτίας της παράτασης της σύμβασης. Γι’ αυτό το λόγο κι άλλοι παίκτες επίσης «έπεσαν κάτω», ως αποτέλεσμα χάθηκαν οι δύο τελευταίοι αγώνες: 3:3 με τη Φιορεντίνα και 2:1 με την Κάλιαρι. Και γενικώς εκτός έδρας οι «νερατζούρι» σκοράρουν πάρα πολύ λίγο και συνεχώς χάνουν. Όπως κι να ‘χει, αλλά στον πρώτο γύρο του πλέι-οφ η ενδεκάδα το Σπαλέτι ήρεμα νίκησε δυο φορές την Ραπίντ – 0:1 εκτός έδρας και 4:0 εντός.

Πρόβλεψη

Η Άιντραχτ έχει ανάψει και είναι έτοιμη να «σκίσει» τους πάντες, ενώ η Ίντερ βρέθηκε σε «ψυχολογικό λάκκο». Πιθανότατα αυτός ο αγώνας θα διεξαχθεί υπό την ηγεσία των γηπεδούχων, που αγαπούν και ξέρουν να σκοράρουν. Άλλωστε οι φιλοξενούμενοι τώρα χάνουν πολύ, οπότε αξίζει να το εκμεταλλευτούμε κατά την επιλογή στοιχήματος. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση είναι: ατομικό σύνολο της Άιντραχτ Φραγκφούρτης είναι πάνω από 1 με απόδοση 1,59.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *