The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άιντραχτ Φραγκφούρτης εναντίον Άρσεναλ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

EintrachtFrankfurt-Arsenal-19.09b

Γιουρόπα Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος ΣΤ – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019,7:55 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Κομέρτσμπανκ Αρένα

Η μονομαχία με μια δυνατή αφίσα θα πραγματοποιηθεί στις 19 Σεπτεμβρίου στη Φρανκφούρτη, όπου η τοπική Άιντραχτ Φραγκφούρτης θα φιλοξενεί την Άρσεναλ Λονδίνου. Δεν μπορείτε να αγνοήσετε μια τέτοια μάχη, έτσι ετοιμάσαμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Άιντραχτ Φραγκφούρτης εναντίον Άρσεναλ.

Άιντραχτ Φραγκφούρτης

Ο όμιλος της Φρανκφούρτης εξέπλησσε ολόκληρο τον κόσμο του ποδοσφαίρου την περασμένη σεζόν, η ομάδα είχε εξαιρετική εμφάνιση τόσο στους ευρωπαϊκούς αγώνες όσο και στην εγχώρια αρένα, αλλά έπεσε λίγο προς το τέλος. Η γερμανική ομάδα έπρεπε να κερδίσει τη θέση της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ μέσω των προκριματικών. Οι «αετοί» πέρασαν εύκολα τη Φλώρα και την Βαντούζ, αλλά υπήρχαν δυσκολίες με τη Στρασμπούργκ. Οι Γάλλοι κέρδισαν τον πρώτο αγώνα εντός έδρας με σκορ 1:0, αλλά η Άιντραχτ Φραγκφούρτης πήρε σίγουρη εκδίκηση 3:0 και προκρίθηκε. Στην Μπουντεσλίγκα η ομάδα παίζει με ποικίλους βαθμούς επιτυχίας, έχοντας σημειώσει δύο νίκες εντός έδρας και δύο ήττες εκτός έδρας. Οι παίκτες της Φρανκφούρτης έπαιξαν τον τελευταίο τους αγώνα εκτός έδρας με την Άουγκσμπουργκ, από την οποία έχασαν με σκορ 2:1. Προς το παρόν η ομάδα δεν είχε σταθερότητα, έχασε σημαντικά την δύναμη στην επίθεση μετά την πώληση του Jovic.

Άρσεναλ

Η ομάδα του Λονδίνου ξεκίνησε αυτή τη σεζόν με δύο νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, κάτι που ενέπνευσε αισιοδοξία στους οπαδούς της Άρσεναλ. Στον τρίτο γύρο οι «κανονιέρηδες» έχασαν από την ισχυρή Λίβερπουλ  με σκορ 3:1, το οποίο είναι αρκετά κατανοητό, όπως και η ισοπαλία με την ισχυρή Τότεναμ  2:2. Η Άρσεναλ έπαιξε τον τελευταίο της αγώνα εκτός έδρας εναντίον αουτσάιντερ Γουότφορντ. Μετά από μισή ώρα του παιχνιδιού οι «κανονιέρηδες» είχαν προβάδισμα στο σκορ 2:0, αλλά δεν μπορούσαν να κρατήσουν το πλεονέκτημα παίζοντας στο τέλος ισοπαλία 2:2. Αυτή τη στιγμή οι παίκτες του Ουνάι Εμέρι μοιράζονται την τρίτη θέση στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας με πέντε ακόμα κλαμπ.

Πρόβλεψη

Αρχικά θα παίξει μεταξύ τους ο συμμετέχων των ημιτελικών και ο φιναλίστας της τελευταίας σεζόν του Γιουρόπα Λιγκ, και οι δύο ομάδες στο τέλος έχασαν από την Τσέλσι. Η Άιντραχτ Φραγκφούρτης δεν φαίνεται τόσο επικίνδυνή όσο την περασμένη σεζόν, αφού η ομάδα πώλησε αρκετούς βασικούς παίκτες. Οι bookmakers δίνουν μια μικρή προτίμηση σε αυτόν τον αγώνα στην Άρσεναλ. Πιστεύουμε ότι ο αγώνας δεν πρέπει να αποδειχθεί πλούσιος σε γκολ, έτσι παίρνουμε το στοίχημα και οι δύο θα σκοράρουν – ναι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *