The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άιντραχτ εναντίον Ρέιντζερς: πρόβλεψη για τον αγώνα

Айнтрахт-Рейнджерс-18.05_cr

Γιουρόπα Λιγκ – Τελικός

Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022, 10:00 μ.μ.

Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν

Η Σεβίλλη θα φιλοξενήσει τον τελικό αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ μεταξύ της γερμανικής Άιντραχτ Φρανκφούρτης και της Ρέιντζερς Σκωτίας την ερχόμενη Τετάρτη.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Η Άιντραχτ τελείωσε τη σεζόν 2021/22 της Bundesliga στην ενδέκατη θέση, έχοντας κερδίσει μόνο δύο νίκες στους τελευταίους δέκα γύρους. Όμως στον ευρωπαϊκό αγώνα, οι «αετοί» έδειξαν τον εαυτό τους από την καλύτερη πλευρά. Ξεκινώντας από τους 16 του Europa League, αντιμετώπισε την Μπέτις (2:1, 1:1), την Μπαρτσελόνα (1:1, 3:2) και τη Γουέστ Χαμ (2:1, 0:0).

Ρέιντζερς

Στην άλλη πλευρά του πλέγματος στον τελικό έφτασαν οι Ρέιντζερς, θύματα της οποίας ήταν οι Ντόρτμουντ (4:2, 2:2), Ερυθρός Αστέρας (3:0, 1:2), Μπράγκα (0:1, 3:1) και ΡΜ Λειψίας (0:1, 3:1). Σημειώνω ότι στην εγχώρια αρένα, οι Μπλε κέρδισαν 89 βαθμούς σε τριάντα οκτώ συναντήσεις και τερμάτισαν δεύτεροι πίσω από τη Σέλτικ.

Πρόβλεψη

Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, και οι δύο ομάδες απόκτησαν μια μοναδική ευκαιρία να κατακτήσουν το διάσημο ευρωπαϊκό τρόπαιο. Δεν νομίζω ότι η Άιντραχτ και η Ρέιντζερς θα πάρουν πολλά ρίσκα, δεν θα δούμε πάρα πολλά γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 2.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *