The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άιντραχτ εναντίον Νάπολι: προγνωστικά για τον αγώνα

Айнтрахт-Наполи-21.02

Τσάμπιονς Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση 1 από 2
Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023, 10:00 μ.μ.
Deutsche Bank Park

Την Τρίτη επιστρέφουν τα πλέι οφ του Champions League, δύο αγώνες της διοργάνωσης είναι προγραμματισμένοι για αυτήν την ημέρα. Προσφέρουμε αποκλειστική πρόβλεψη για τον αγώνα Άιντραχτ – Νάπολι, ποιος θα μπορέσει να δείξει το μάξιμουμ;
Επικίνδυνη η Άιντραχτ Φρανκφούρτης στις συναντήσεις κυπέλλου
Ο σύλλογος της Φρανκφούρτης δεν έπαιξε στον πιο ισχυρό όμιλο του Champions League, αλλά υπήρχε αγώνας μέχρι τον τελευταίο γύρο, η Άιντραχτ έγινε τελικά η δεύτερη. Να θυμίσουμε ότι σε αυτό το Champions League η ομάδα παίζει ως νικήτρια του Europa League. Στην Bundesliga, οι «αετοί» είναι έκτοι, αν και είναι μόλις δύο βαθμούς πίσω από τους 4 πρώτους, ο αγώνας είναι τόσο σφιχτός που ακόμη και οι κορυφαίοι απέχουν μόλις πέντε βαθμούς. Στον τελευταίο γύρο η Άιντραχτ νίκησε εντός έδρας τη Βέρντερ Βρέμης με 2-0. Για να νικήσουν την ιταλική ομάδα πρέπει να δείξουν το καλύτερο τους σου παιχνίδι. Τρεις παίκτες δεν θα βγουν στο γήπεδο λόγω τραυματισμών.
Πολύ δυνατοί Ναπολιτάνοι
Στη Serie A, όλοι έχουν ήδη δοκιμάσει τις δυνάμεις της Νάπολι, όπου η ομάδα είναι πολύ πιθανό να κερδίσει το Scudetto. Οι παίκτες του Λουτσιάνο Σπαλέτι προηγούνται με 15 βαθμούς, οπότε θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να χάσουν το τίτλο στο πρωτάθλημα. Στον τελευταίο γύρο, οι Ναπολιτάνοι νίκησαν εκτός έδρας τη Σασουόλο με σκορ 2:0, αυτή η νίκη ήταν η έβδομη στη σειρά στο πρωτάθλημα. Η ομάδα αυτή τη σεζόν γνώρισε μόνο δύο ήττες στην κανονική διάρκεια, υπήρξε και αποκλεισμός από το Coppa Italia, αλλά μόνο στη διαδικασία των πέναλτι. Η Νάπολι θεωρείται από ορισμένους ως ο ισχυρότερος σύλλογος στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή, υπάρχει λόγος για αυτό. Ο Όσιμεν και ο Κβαρατσχέλια έχουν μια πολύ δυνατή σεζόν, πολλά εξαρτώνται από αυτά τα παιδιά. Ένας παίκτης θα χάσει την επερχόμενη μάχη λόγω τραυματισμού.
Προσωπικές συναντήσεις
Οι αντίπαλοι συναντήθηκαν μόνο μία φορά στην ιστορία, ήταν πίσω στο 1994, τότε πάλι στους 16, προκρίθηκε η Άιντραχτ στο Europa League, κερδίζοντας και τις δύο συναντήσεις με το ίδιο σκορ 1:0.
Πρόβλεψη
Σε αυτό το ζευγάρι οι φορείς στοιχημάτων θεωρούν φαβορί τη Νάπολι, ακόμη και εκτός έδρας οι πιθανότητες του ιταλικού συλλόγου θεωρούνται προτιμότερες. Η Άιντραχτ δεν φοβάται κανέναν και μπορεί να νικήσει κάθε αντίπαλο, αλλά οι Ναπολιτάνοι τώρα είναι πολύ καλοί. Περιμένουμε ένα ενδιαφέρον ματς μεταξύ δύο θεαματικών ομάδων. Θεωρούμε λειτουργικό το στοίχημα στην ανταλλαγή των γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *