The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άιντραχτ εναντίον Μπαρτσελόνα: προγνωστικά για στοίχημα

Айнтрахт-Барселона-07.04_cr

Europa League – Προημιτελικός – Φάση 1 από 2

Πέμπτη, 7 Απριλίου 2022, 10:00 μ.μ.

Deutsche Bank Park

Η νέα εβδομάδα του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου ξεκινά σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη. Ως συνήθως, θα παίξουν στο τέλος στο Γιουρόπα Λιγκ. Σε ένα από τα ζευγάρια των προημιτελικών θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους Άιντραχτ και Μπαρτσελόνα. Θα καταφέρουν τα αστέρια από την Καταλονία να πετύχουν ένα καλό αποτέλεσμα στη Φρανκφούρτη επί του Μάιν;

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης δείχνει καλύτερη στη διεθνή σκηνή

Οι «αετοί» ήταν αρκετά σίγουροι στην 4η θέση την περασμένη σεζόν στις αρχές της άνοιξης, αλλά στη συνέχεια όλα χάθηκαν από ένα κακό τελείωμα, συμπεριλαμβανομένου αυτού που σχετίζεται με την επερχόμενη αποχώρηση του τότε προπονητή Adi Hütter. Τον διαδέχθηκε ένας άλλος Αυστριακός, ο Όλιβερ Γκλάσνερ και αναμενόταν να έχει μεγάλη επιτυχία. Αντίθετα, όμως, η Άιντραχτ διατηρήθηκε κυρίως στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και μόνο λόγω μιας καλής διαφοράς τον Μάρτιο (2 νίκες και μία ισοπαλία με τη ΡΜ Λειψίας) κατάφερε να πλησιάσει τη ζώνη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Όμως στο Europa League, οι Γερμανοί δεν έχουν χάσει μέχρι στιγμής σε αυτή την κλήρωση. Κατάφεραν να κερδίσουν τον όμιλο, χάρη σ’ αυτό πέρασαν κατευθείαν στους 16 των πλέι οφ, όπου νίκησαν τον δυνατό αντίπαλο, παρεμπιπτόντως, από την Πριμέρα , την Μπέτις (2-1 εκτός, 1-1 εντός έδρας, δέχτηκαν στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας, αλλά γλίτωσαν από πέναλτι χάρη σε αυτογκόλ στο 121ο λεπτό).

Η Μπαρτσελόνα μέχρι στιγμής δεν έχει ιδιαίτερα κίνητρα για το Europa League

Η Μπαρτσελόνα έχει συνηθίσει φυσικά να παίζει στο Champions League. Όμως οι ίδιοι φταίνε για το γεγονός ότι τελικά γνώρισαν ένα λιγότερο βαθμολογημένο τουρνουά. Μάλλον η 3η θέση στον όμιλο, κάτω από όχι μόνο τη Μπάγερν Μονάχου, αλλά και την Μπενφίκα, έγινε σύμβολο της αποτυχίας της το 2021. Αλλά τώρα ο Τσάβι μπόρεσε να βελτιώσει το παιχνίδι των παικτών του. Βέβαια μέχρι στιγμής είναι πιο αντιληπτό στην Πριμέρα Ντιβισιόν, όπου ανέβασαν ρυθμούς απότομα, και, μεταξύ άλλων, να νικήσουμ εναντίον της Ατλέτικο Μαδρίτης και ακόμη και της Ρεάλ Μαδρίτης, και πώς – 4-0 στο Σαντιάγο Μπερναμπέου! Παράλληλα, στο Γιουρόπα Λιγκ μέχρι τώρα υπήρξαν προβλήματα ακριβώς στις πρώτες, ακόμη και εντός έδρας αναμετρήσεις, και με τη Νάπολι, ακόμη και με τη Γαλατασαράι. Η τελευταίο κέρδισε με ισχυρή θέληση 2-1 στην Κωνσταντινούπολη.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης πολύ σπάνια ανεβαίνει στην ευρωπαϊκή διοργάνωση. Και η Μπαρτσελόνα δεν έχει ξαναπαίξει στο Γιουρόπα Λιγκ, καθώς «βόσκει» πιο ψηλά. Δεν είναι λοιπόν περίεργο που οι Γερμανοί δεν έχουν συναντηθεί ποτέ με τους Καταλανούς.

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα και πάλι μπορεί να μην βγει με το μέγιστο κίνητρο, οπότε οι γηπεδούχοι θα έχουν μια ευκαιρία. Περιμένουμε μια αρκετά λαμπερή αναμέτρηση και «over 2,5 γκολ» (απόδοση 1,69).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *