The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άγιαξ εναντίον Τσέλσι: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 23 Οκτωβρίου 2019

Ajax-Chelsea-23.10

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Η – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019, 7:55 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Άμστερνταμ Αρένα

Στον τρίτο γύρο της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ η Άγιαξ του Άμστερνταμ θα συναντηθεί με τη Τσέλσι Λονδίνου. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 19.10.2019 στις 7:55 μμ. στο στάδιο Άμστερνταμ Αρένα.

Άγιαξ

Η Άγιαξ Άμστερνταμ συνεχίζει την κυριαρχία του περασμένου έτους στη νέα σεζόν. Η ομάδα του Ten Hag μοιράζεται την πρώτη θέση με την ΠΣΒ στο πρωτάθλημα, παίζει  με σιγουριά στο Τσάμπιονς Λιγκ και διεκδικεί την πρόκριση στα πλέι-οφ. Στους πρώτους δύο γύρους οι Ολλανδοί νίκησαν τη Γαλλική Λιλ (3:0), και στη συνέχεια την Ισπανική Βαλένθια (0:3).

Τσέλσι

Η Τσέλσι Λονδίνου συνέρχεται σιγά-σιγά από το θερινό ταρακούνημα που έπληξε την ομάδα. Η αποχώρηση του προπονητή με τον αρχηγό της ομάδας, η απαγόρευση μεταφοράς και οι τραυματισμοί των παικτών είναι ό, τι είχε να αντιμετωπίσει ο Φρανκ Λάμπαρντ. Ευτυχώς, τώρα η ομάδα είναι πιο σταθερή, γεγονός που επηρεάζει τα τελευταία αποτελέσματα. Μετά από την ήττα από τη Βαλένθια (0:1), η Τσέλσι νίκησε τη Λιλ (1:2) και έφτιαξε τη θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος.

Πρόβλεψη

Η Άγιαξ σε αυτό το στάδιο είναι πιο σταθερή και κερδίζει νίκες μια μετά την άλλη. Για το Φρανκ Λάμπαρντ το Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι προτεραιότητα, γιατί πρέπει να στήσει πλήρως το παιχνίδι της ομάδας. Ως εκ τούτου, το ταξίδι στο Άμστερνταμ δεν είναι και πολύ απαραίτητο γι’ αυτόν, καθώς υπάρχουν πιο σημαντικά θέματα. Ως εκ τούτου, η Άγιαξ πρέπει να κερδίσει βαθμούς στην έδρα της και στη συνέχεια να ηγείται την τετράδα Η. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Άγιαξ με χάντικαπ 0.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *