The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άγιαξ εναντίον Στουρμ Γκρατς: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ajax(Ned)-SturmGraz(Aut)-25.07

Τσάμπιονς Λιγκ – Δεύτερος προκριματικός γύρος – Φάση 1 από 2

Amsterdam Arena, Άμστερνταμ

Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ η ολλανδική Άγιαξ θα παίξε με την αυστριακή ομάδα Στουρμ Γκρατς, το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί την επερχόμενη Τετάρτη στο «Amsterdam Arena». Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό της Άγιαξ, η οποία υπερβαίνει σημαντικά τους Αυστριακούς σε σύνθεση και δυνατότητες. Ωστόσο, αξίζει να δώσετε προσοχή στο γεγονός ότι η Στουρμ είχε ήδη προλάβει να παίξει έναν επίσημο αγώνα αυτή τη σεζόν, ενώ η Άγιαξ πριν από το αυριανό αγώνα έπαιζε μόνο φιλικούς.

Δεύτερη στην Ολλανδία

Η Άγιαξ στη σεζόν 2017-18 πήρε τη δεύτερη θέση στην κατάταξη του ολλανδικού πρωταθλήματος. Η ομάδα από το Άμστερνταμ σε 34 αγώνες κατάφερε να κερδίσει 25 φορές με πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες, η διαφορά τερμάτων ήταν 89:33. Την περασμένη σεζόν η Άγιαξ αποκλείστηκε από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, χάνοντας από τη Νις στο σύνολο των δύο αγώνων, στο Γιουρόπα Λιγκ η Άγιαξ επίσης έκανε ανεπιτυχής παρουσία, χωρίς να προκριθεί στη φάση των ομίλων.

Δεύτερη στην Αυστρία

Η Στουρμ στην Μπουντεσλίγκα Αυστρίας της σεζόν 2017-18 πήρε τη δεύτερη θέση, χάνοντας στον νικητή, Σάλτσμπουργκ, 13 βαθμούς, αλλά, με τη σειρά της, προσπερνώντας 8 βαθμούς τη Ραπίντ Βιέννης. Εκτός έδρας η Στουρμ έχει τρίτη στατιστική στο πρωτάθλημα, σε 18 αγώνες σημείωσε εννιά νίκες και επτά ήττες. Την περασμένη σεζόν η Στουρμ απέκλισε από τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ τη Μλάντοστ Ποντγκόριτσα, αλλά έχασε από την τουρκική ομάδα Φενέρμπαχτσε.

Πρόβλεψη

Η Άγιαξ στην αρχή της σεζόν θα ποντάρει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, πόσο μάλλον ότι τώρα η μορφή του Τσάμπιονς Λιγκ είναι πιο εύκολή από την προηγούμενη περίοδο. Οι Ολλανδοί θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να δημιουργήσουν τις απαραίτητες βάσεις για τη νίκη από τον πρώτο αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Άγιαξ με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,60.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *