The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άγιαξ εναντίον ΠΑΟΚ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ajax-PAOK-13.08

Τσάμπιονς Λιγκ – Τρίτος προκριματικός γύρος – Φάση 2 από 2

Τρίτη, 13 Αυγούστου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Johan Cruyff Arena (Άμστερνταμ)

Υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα ζευγάρια στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ένα από τα οποία είναι Άγιαξ – ΠΑΟΚ, πρόβλεψη για τον αγώνα τους σας προτείνουμε παρακάτω.

Πώς έπαιξαν στην Ελλάδα;

Ο πρώτος αγώνας διεξήχθη στην έδρα του ΠΑΟΚ, αλλά οι Ολλανδοί ένιωθαν απόλυτοι γηπεδούχοι. Η ομάδα δημιουργούσε περισσότερες ευκαιρίες, είχε περισσότερη κατοχή της μπάλας και έστελνε περισσότερα σουτ στο τέρμα. Οι Έλληνες εφάρμοζαν καλύτερα τις ευκαιρίες τους, ως αποτέλεσμα 2:2, το σκορ, που καθιερώθηκε ακόμα στο 57ο λεπτό του αγώνα.

Πάντα επίμονη Άγιαξ

Παρά την πώληση πολλών καλών παικτών το καλοκαίρι, η ομάδα συνεχίζει να δείχνει ποιοτικό παιχνίδι. Η σεζόν ξεκίνησε αρκετά καλά, η ομάδα κέρδισε το Σούπερ Καπ και σημείωσε 4 βαθμούς σε δύο παιχνίδια του Ολλανδικού πρωταθλήματος, κάτι που είναι αρκετά ανεκτό. Στον τελευταίο γύρο του εγχώριου πρωταθλήματος η Άγιαξ νίκησε συντριπτικά την Έμμεν στην έδρα της 5:0. Στην επερχόμενη συνάντηση η ομάδα θα παίξει και πάλι με επιθετικό σχήμα 4-3-3, μόνο χάρη στο επιθετικό ποδόσφαιρο η ομάδα έφτασε στους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ την περασμένη σεζόν.

Αποτελεσματικοί Έλληνες

Τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ κυριαρχεί στην Ελλάδα, αν και ο σύλλογος έχει σοβαρό ανταγωνισμό. Στον πρώτο αγώνα η ομάδα δεν πέτυχε πλεονέκτημα, αλλά δεδομένης της πορείας του αγώνα, ακόμη και η παραγωγική ισοπαλία δεν είναι τόσο κακό αποτέλεσμα. Στον επερχόμενο αγώνα οι Έλληνες πρέπει οπωσδήποτε να σκοράρουν, διαφορετικά δεν υπάρχει πιθανότητα πρόκρισης. Υπάρχει επιλογή να ξεκινήσουν να σφάζονται με τους Ολλανδούς, αλλά υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες επιτυχίας. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει υπομονή και να περιμένει την ευκαιρία του στην αντεπίθεση, σίγουρα θα υπάρχει .

Πρόβλεψη

Λαμβάνοντας υπόψη τον πρώτο αγώνα η Άγιαξ φαίνεται σαφές φαβορί, οι αποδόσεις των bookmakers μαρτυρούν αυτό. Παρά το γεγονός ότι η λευκή ισοπαλία συμφέρει τους γηπεδούχους, οι Ολλανδοί θα πηγαίνουν τολμηρά στην επίθεση και θα παίξουν για να κερδίσουν, δεν είναι η ομάδα που θα κρατάει το αποτέλεσμα. Πιστεύουμε ότι οι ομάδες και πάλι θα μας ευχαριστούν με μεγάλο αριθμό γκολ που θα σημειωθούν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *