The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άγιαξ εναντίον Ντιναμό Κιέβου: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ajax(Ned)-DynamoKyiv(Ukr)-22.08

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Πλέι-οφ – Φάση 1 από 2

Άμστερνταμ Αρένα

Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η ενδεκάδα του Κιέβου θα ψάξει για ευκαιρία στην αντεπίθεση.

Πριν οι ομάδες αυτές έχουν ήδη συναντηθεί στο προκαταρκτικό στάδιο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Άγιαξ το 2010 δεν άφησε τους λευκό-μπλε να προκριθούν στη φάση των ομίλων (2-1, 1-1). Αυτή τη σεζόν οι Ολλανδοί έχουν ήδη παίξει τέσσερις αγώνες. Πρώτον νικήθηκε η αυστριακή Στουρμ, μετά, χωρίς υπερβολική προσπάθεια, ξεπέρασαν το εμπόδιο με τη μορφή της βελγικής Στάνταρτ. Οι Κιεβίτες ξεκίνησαν το τουρνουά από τον τρίτο γύρο προκριματικών, στον οποίο νίκησαν τη Σλάβια Πράγας (1-1, 2-0)

Άγιαξ

Για πολλά χρόνια η Άγιαξ, για πρώτη φορά αυτή τη σεζόν, αγόρασε περισσότερο απ’ ό, τι πούλησε. Από τις σοβαρές απώλειες θα πρέπει να σημειωθεί η αναχώρηση του μέσου Τζάστιν Κλάιφερτ. Ωστόσο, ο σύλλογος ενισχύθηκε λόγω της αγοράς των μέσων Ντούσαν Τάντιτς και Burem Bande, καθώς και αμυντικού Ντάλεϊ Μπλιντ. Η ομάδα φαίνεται ισορροπημένη και έτοιμη για δοκιμές.

Ντιναμό Κιέβου

Η ομάδα ξεκίνησε με επιτυχία αυτή τη σεζόν. Πρώτα υπήρξε ο νικηφόρος αγώνας για το Σούπερ Καπ, μετά τρεις νίκες στους εναρκτήριους γύρους του πρωταθλήματος. Πρώτον και μοναδικό στόχο σε πέντε παιχνίδια η Ντιναμό έχασε από την Πράγα από πέναλτι στην παράταση. Εάν στην αμυντική γραμμή ο Hackiewicz έθεσε τα πράγματα σε τάξη, η επίθεση της ομάδας του στερείται από καλό σκόρερ. Σε πέντε παιχνίδια η ομάδα σημείωσε μόλις έξι γκολ.

Πρόβλεψη

Η Ντιναμό θα παίξει προφανώς με τη δεύτερη σύνθεση, υπολογίζοντας τις αντεπιθέσεις. Την ίδια στιγμή η άμυνα της Ντιναμό δεν φαίνεται άψογη, οπότε τα γκολ σίγουρα θα σημειωθούν στον αγώνα, ωστόσο δεν υπολογίζουμε στη αφθονία των γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,91.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *