The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άγιαξ εναντίον Νις: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ajax(Ned)-Nice(Fra)-02.08

Προτεινόμενο στοίχημα: γηπεδούχοι με απόδοση 1,82

Στο δεύτερο αγώνα μεταξύ του περσινού φιναλίστ του Γιουρόπα Λιγκ και του νέου του Champions League από τη Γαλλία, προτιμώ τους γηπεδούχους της συνάντησης και θα τολμήσω να ποντάρω στη νίκη της Άγιαξ.

Η αναμέτρηση στη Νίκαια έληξε με ισοπαλία 1-1, κάτι που αναμφίβολα περισσότερο ικανοποίησε τους Ολλανδούς. Στο πρώτο ημίχρονο ο Μπαλοτέλι άνοιξε το σκορ, αλλά αμέσως μετά το διάλειμμα η Άγιαξ σκόραρε. Και θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι έδειξαν το ποδόσφαιρο λίγο πιο ενδιαφέρον, ελαφρώς ξεπερνώντας τον αντίπαλο στα στατιστικά στοιχεία: 13-9 στον αριθμό των σουτ για γκολ, 9-4 στα σουτ στο δοκάρι. Μετά τον πρώτο αγώνα θεωρώ την Άγιαξ ξεκάθαρο φαβορί του ζευγαριού, και είμαι βέβαιος ότι οι Ολλανδοί θα περάσουν αυτό το στάδιο της πρόκρισης.

Η αποτελεσματική ισοπαλία εκτός έδρας δίνει στην ενδεκάδα του Μαρσέλ Κάιζερ καλό πλεονέκτημα πριν από το δεύτερο παιχνίδι. Πόσο καλά η Άγιαξ ξέρει να παίξει εντός έδρας, είδαμε την περασμένη σεζόν. Στο Άμστερνταμ νικήθηκαν η Λυών, Σάλκε, Κοπεγχάγη, Λέγκια, Στάνταρτ, Παναθηναϊκός, Θέλτα. Είναι πολύ ενδεικτικά συνοπτικά στατιστικά. Η Άγιαξ κέρδισε 7 αγώνες από επτά εντός έδρας την περασμένη σεζόν στο Europa League. Για σύγκριση – η Νις έχασε δύο αγώνες εκτός έδρας στη φάση των ομίλων του Europa League της περασμένης σεζόν από τρεις, από την Κρασνοντάρ και Σάλκε.

Η κύρια απώλεια για την Άγιαξ εκτός εποχής είναι η μεταγραφή ενός από τους ηγέτες του συλλόγου του Devi Klassen στην Έβερτον. Ωστόσο, και χωρίς αυτόν η ομάδα στο πρώτο παιχνίδι φαινόταν πολύ καλά. Η Νις αυτό το καλοκαίρι έχει διατηρήσει όλους τους ηγέτες της, αν και οι φήμες για τον Μπαλοτέλι υπάρχουν έως σήμερα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι οι παίκτες του γαλλικού συλλόγου μπορούν να παίξουν. Για παράδειγμα, ο μέσος Βιλάν Κιπριέν έχει σπασμένο το πόδι του, δεν έχει γίνει εντελώς καλά μετά το τραύμα του ένας από τους ηγέτες της ομάδας Αλεσσάν Πλεά, ο οποίος στο πρώτο παιχνίδι έπαιξε στο γήπεδο μόνο περίπου 30 λεπτά, ερχόμενος για αλλαγή. Επίσης δε θα παίξει ένας άλλος επιθετικός ο Le Bihan, γεγονός που κάνει ουσιαστικά τη Νις να παίζει με τον ονομαστικό επιθετικός Μπαλοτέλι.

Το σκορ 1-1 ικανοποιεί τους γηπεδούχους του αγώνα, ενώ οι Γάλλοι θα πρέπει να σκοράρουν οπωσδήποτε. Όταν είναι απαραίτητο η Άγιαξ μπορεί κάλλιστα να παίξει στην άμυνα. Αλλά ως επί το πλείστον, ανεξάρτητα από το σκορ οι Ολλανδοί εντός έδρας δείχνουν αποκλειστικά επιθετικό ποδόσφαιρο με το νούμερο ένα. Και λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η Νις θα προσπαθήσει να επιτίθεται και να ανοίγει τους χώρους για αντεπιθέσεις του αντιπάλου, το στοίχημα για τη νίκη του Άγιαξ φαίνεται αρκετά λογικό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι είναι: νίκη της Άγιαξ με απόδοση 1,82.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *