The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άγιαξ εναντίον Μπενφίκα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Аякс-Бенфика-15.03_cr

Champions League – Γύρος των 16 – Φάση 2 από 2

Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022, 10:00 μ.μ.

Άμστερνταμ Αρένα

Η Τρίτη ετοίμασε για τους φιλάθλους δύο αγώνες Champions League που θα είναι τα κύρια γεγονότα της ημέρας. Προσφέρουμε την αποκλειστική μας πρόβλεψη για τον αγώνα Άγιαξ – Μπενφίκα.

Η Άγιαξ φαίνεται βαριά

Παρά την ηγεσία στο ολλανδικό πρωτάθλημα υπάρχουν ερωτηματικά για το παιχνίδι της Άγιαξ. Ο σύλλογος κέρδισε τις δύο τελευταίες αναμετρήσεις της Eredivisie με σκορ 3:2, με τη Wallwijk εντός και την Cambur εκτός έδρας, οι αντίπαλοι δεν είναι οι πιο επικίνδυνοι, αλλά και στις δύο περιπτώσεις η νίκη ανασύρθηκε στα τελευταία λεπτά. Ίσως οι σκέψεις των παικτών να απασχολήθηκαν με τη δεύτερη μάχη στο Champions League. Όμως στο πρωτάθλημα, η Άγιαξ προηγείται της ΠΣΦ Αϊντχόφεν μόνο δύο βαθμούς. Τέσσερις παίκτες δεν θα αγωνιστούν λόγω τραυματισμών.

Οι «αετοί» δεν εντυπωσιάζουν

Η Μπενφίκα διανύει μια ανέκφραστη σεζόν, ακόμη και η πρόκριση από τον όμιλο όπου έπαιζαν η Μπάγερν Μονάχου και η Μπαρτσελόνα δεν είναι τόσο εντυπωσιακή, γιατί οι Καταλανοί εκείνη την εποχή είχαν μια σοβαρή κρίση. Στο πρωτάθλημα οι «αετοί» είναι μόλις τρίτοι, υπάρχει μεγαλύτερη αμφιβολία ότι η ομάδα θα βελτιώσει τη θέση της. Η Μπενφίκα στον τελευταίο γύρο δεν κατάφερε να νικήσει τη Βιζέλα στο γήπεδο της – 1:1, αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες της Λισαβόνας ήταν σε μειοψηφία ήδη από το έβδομο λεπτό. Η Πόρτο απέχει πολύ, ενώ η διαφορά από τη δεύτερη Σπόρτινγκ είναι τρεις βαθμοί και ο ανταγωνιστής έχει ένα παιχνίδι στο χέρι. Ο σύλλογος έχει τέσσερις απώλειες προσωπικού πριν από την επερχόμενη  συνάντηση.

Πρώτη συνάντηση

Η μάχη στην Πορτογαλία έληξε με σκορ 2:2, ο επιθετικός της Άγιαξ, Σεμπαστιέν Χάλερ κατάφερε να σκοράρει τόσο σε άλλους όσο και στα δικά του δίχτυα.

Πρόβλεψη

Το πρώτο ματς δεν έδωσε πλεονέκτημα σε κανέναν, οπότε όλα θα κριθούν στη ρεβάνς, όπου οι μπουκμέικερ δίνουν σημαντικό πλεονέκτημα στους γηπεδούχους. Δεδομένου του επιπέδου απόδοσης της Άγιαξ στους τελευταίους γύρους του πρωταθλήματος, δεν είναι όλα τόσο απλά. Οι πιθανότητες του ολλανδικού γκραντ είναι όντως προτιμότερες, αλλά περιμένουμε σκληρό αγώνα. Στην αναμέτρηση δύο θρυλικών συλλόγων, ποντάρουμε σε over 3,5 γκολ με απόδοση 1,94.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *