The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άγιαξ εναντίον ΑΠΟΕΛ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ajax-APOELNicosia-28.08

Τσάμπιονς Λιγκ – Πλέι-οφ – Φάση 2 από 2

Συγκεντρωτικά αποτελέσματα: 0-0

Άμστερνταμ Αρένα

Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στις 28 Αυγούστου στις 10:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος αγώνας των πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ των ομάδων Άγιαξ (Ολλανδία) και ΑΠΟΕΛ (Κύπρος). Το παιχνίδι θα φιλοξενηθεί από Άμστερνταμ Αρένα.

Άγιαξ

Άγιαξ φέρει τον τίτλο μιας από τις καλύτερες ομάδες στην Ολλανδία, 34 φορές στην ιστορία της η ομάδα έχει κερδίσει το εθνικό πρωτάθλημα. Δεν υπάρχουν ίσοι με τους Ολλανδούς και στην Ευρώπη, για 4 φορές ο σύλλογος έχει γίνει ο νικητής στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η περασμένη σεζόν αποδείχθηκε επίσης υπερβολικά επιτυχημένη, η ομάδα του Άμστερνταμ σταμάτησε μόνο στα ημιτελικά. Τώρα η Άγιαξ ξεκινάει το δρόμο της στα προκριματικά των ευρωπαϊκών αγώνων, στον τρίτο γύρο η ομάδα έχει ήδη αποκλείσει τον ελληνικό ΠΑΟΚ (2:2, 3:2). Αλλά στα πλέι-οφ οι Ολλανδοί δεν κατάφεραν να ανοίξουν την άμυνα του Κυπριακού ΑΠΟΕΛ, ο αγώνας έληξε με ισοπαλία 0:0. Οπότε ο συμμετέχων στη φάση των ομίλων θα καθοριστεί απευθείας στο Άμστερνταμ.

ΑΠΟΕΛ

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της περασμένης σεζόν το ΑΠΟΕΛ έχει ήδη κερδίσει το 28ο πρωτάθλημα της Κύπρου, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά τον τίτλο της καλύτερης ομάδας στη χώρα. Η ομάδα είναι επίσης επιτυχημένη στην ευρωπαϊκή αρένα, στο λογαριασμό των Κυπρίων είναι η συμμετοχή στους προημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ. Φέτος οι παίκτες ξεκίνησαν από τον δεύτερο γύρο του προκριματικού του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου κατόρθωσαν να νικήσουν τη Suteeska του Μαυροβουνίου (1:0, 3:0). Ο επόμενος αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ ήταν η Καραμπάχ του Αζερμπαϊτζάν, από την οποία η ομάδα κατάφερε να χάσει εντός έδρας με σκορ 1:2. Ωστόσο, εκτός έδρας, οι παίκτες έδειξαν όλες τις καλύτερες δεξιότητές τους, κερδίζοντας τη σίγουρη νίκη 2:0 και από συνολικό σκορ των συναντήσεων προκρίθηκαν στα πλέι-οφ. Με την ολλανδική Άγιαξ οι Κύπριοι σημείωσαν λευκή ισοπαλία, διατηρώντας έτσι τις πιθανότητες επιτυχίας στο δεύτερο αγώνα.

Πρόβλεψη

Το φαβορί του αγώνα είναι η Άγιαξ. Η ομάδα από τις Κάτω Χώρες εντός έδρας πρέπει να λύσει το πρόβλημα της πρόκρισης στη φάση των ομίλων χωρίς προβλήματα και να επιβεβαιώσει την κατάσταση μίας από τις ισχυρότερες στην Ευρώπη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Άγιαξ με χάντικαπ -1.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *