The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χόφενχαϊμ εναντίον Χέρτα Βερολίνου Βερολίνου: προγνωστικά για στοίχημα

Хоффенхайм-Герта-29.10

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2021, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αρένα Ράιν-Νέκαρ

Η Παρασκευή θα χαρίσει στους φίλαθλους μία συνάντηση της Bundesliga, μιλάμε για την αναμέτρηση Χόφενχαϊμ – Χέρτα Βερολίνου, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των συλλόγων ετοίμασαν οι ειδικοί μας.

Η Χόφενχαϊμ είναι ασταθής

Αυτή τη σεζόν η Χόφενχαϊμ δεν μπορεί να καυχηθεί για σταθερό παιχνίδι και υψηλά αποτελέσματα. Η ομάδα καταλαμβάνει μόλις την 11η θέση στην Bundesliga, αλλά η διαφορά από την πρώτη εξάδα είναι ανεκτή, μόλις 3 βαθμούς. Ο σύλλογος έχασε τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος χωρίς καμία ευκαιρία νίκης εκτός έδρας από την τρομερή Μπάγερν Μονάχου με σκορ 0:4. Αυτή την εβδομάδα η Χόφενχαϊμ έπαιξε στο Κύπελλο Γερμανίας, όπου νίκησε εύκολα τον σύλλογο δεύτερης κατηγορίας Χολστάιν Κιέλ 5:1, ο αντίπαλος σημείωσε δύο γκολ στο δικό του δίχτυ. Οι τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν σε έξι παίκτες να παίξουν στον επερχόμενο αγώνα.

Οι Βερολινέζοι έχουν καλή περίοδο

Και η Χέρτα Βερολίνου βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας έναν βαθμό περισσότερο από τον επερχόμενο αντίπαλο. Οι Βερολινέζοι έχουν σερί τριών νικών αν μετρηθούν όλα τα τουρνουά. Στον τελευταίο γύρο της Bundesliga η ομάδα κατάφερε να νικήσει εντός έδρας την Γλάντμπαχ με σκορ 1:0. Η ομάδα έπαιξε επίσης στο Κύπελλο Γερμανίας αυτή την εβδομάδα, όπου νίκησε την Preussen Munster από το Regional League – 3:1. Οι Βερολινέζοι έχουν απώλειες προσωπικού, τρεις παίκτες δεν θα μπορέσουν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο.

Προσωπικές συναντήσεις

Η Χόφενχαϊμ κέρδισε και τα δύο ματς την περασμένη σεζόν, 2-1 εντός και 3-0 εκτός έδρας. Αν πάρουμε γενικά στατιστικά, και εδώ το πλεονέκτημα είναι στην πλευρά του συλλόγου από το Sinsheim.

Πρόβλεψη

Ας ξεκινήσουμε με το γεγονός ότι θα συναντηθούν γείτονες στη βαθμολογία που έχουν επιθυμία να βελτιώσουν τις θέσεις τους. Φαίνεται ότι οι φορείς στοιχημάτων υπερεκτιμούν τον παράγοντα έδρας τους, δίνοντας σταθερό πλεονέκτημα στη Χόφενχαϊμ. Στοίχημα στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 φαίνεται αρκετά αποτελεσματικό εδώ (με απόδοση 1,65).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *