The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χόφενχαϊμ εναντίον ΡΜ Λειψίας: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Хоффенхайм-РБЛейпциг-12.06b

Μπουντεσλίγκα

Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αρένα Ράιν-Νέκαρ

Αρκετά παιχνίδια έχουν ήδη παιχτεί στο Μπουντεσλίγκα μετά την καραντίνα για να καταλάβουμε με ποια φόρμα είναι οι σύλλογοι αυτή τη στιγμή. Ετοιμάσαμε την αιτιολογημένη πρόβλεψή μας για τον αγώνα Χόφενχαϊμ εναντίον ΡΜ Λειψίας.

Οι «λευκό-μπλε» διεκδικούν τη συμμετοχή στον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό

Η Χόφενχαϊμ, μετά το διάλειμμα προσπαθεί να φτάσει στη ζώνη Eurocup, ο σύλλογος είναι δύο βαθμούς πίσω από την επιθυμητή εξάδα, καταλαμβάνοντας την έβδομη θέση. Η ομάδα έχει μια σειρά τεσσάρων αγώνων χωρίς ήττες (2 ισοπαλίες + 2 νίκες). Ο τελευταίος αγώνας για τους «λευκό-μπλε» αποδείχθηκε πολύ νευρικός, ήδη από το 9ο λεπτό η Χόφενχαϊμ έχανε 1-0 και έπαιξε στη μειονότητα εναντίον της Φορτούνα Ντίσελντορφ. Οι παίκτες κατάφεραν να συγκεντρωθούν και όχι μόνο ισοφάρισαν το σκορ, αλλά επίσης βγήκαν μπροστά, αλλά δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα 2:2. Ακόμη και η έβδομη θέση πρέπει να δίνει πρόκριση στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό, γι’ αυτό είναι απλώς χρειάζεται να μην πάρει η Άιντραχτ Φραγκφούρτης το Γερμανικό Κύπελλο, κάτι που είναι απίθανο, γιατί οι «αετοί» πρέπει να νικήσουν την Μπάγερν Μονάχου στους ημιτελικούς, και τη Λεβερκούζεν στον τελικό.

Οι «ταύροι» δεν εκμεταλλεύτηκαν το δώρο των ανταγωνιστών

Η Λειψία στον τελευταίο γύρο έγινε συν-συγγραφέας μιας μείζονος αίσθησης, αποτυγχάνοντας να νικήσει το απελπιστικό αουτσάιντερ την Πάντερμπορν. Οι «ταύροι» έλεγχαν την πορεία του αγώνα, αλλά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρέθηκαν στη μειονότητα, κάτι που επηρέασε την έκβαση του παιχνιδιού. Ως αποτέλεσμα το αουτσάιντερ κατάφερε να αρπάξει ισοπαλία στην παράταση (1:1). Ο σύλλογος καταλαμβάνει την τρίτη θέση στην κατάταξη, 3 βαθμούς πίσω από την Μπορούσια Μόνχεγκλαντμπαχ και την Μπάγερ Λεβερκούζεν. Αυτοί οι σύλλογοι είναι άμεσοι ανταγωνιστές για θέση στη ζώνη του Champions League. Οι «ταύροι» άφησαν τη δεύτερη Μπορούσια να απομακρυνθεί 4 βαθμούς.

Προσωπικές συναντήσεις

Στην Μπουντεσλίγκα οι αντίπαλοι έπαιξαν μεταξύ τους 7 φορές, οι ταύροι κέρδισαν μόνο μία νίκη περισσότερο. Ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό των αγώνων αυτών των ομάδων είναι η υψηλή απόδοση, σε 6 από τους 7 αγώνες οι αντίπαλοι αντάλλαξαν γκολ. Η συνάντηση του πρώτου γύρου τελείωσε με τη νίκη των ταύρων με σκορ 3:1, ο Timo Werner κατέγραψε το διπλό στο λογαριασμό του.

Πρόβλεψη

Η επερχόμενη μάχη θα είναι απρόβλεπτη, μην βιαστείτε να ποντάρετε σε ταύρους που έχουν χάσει πολλούς βαθμούς. Στοιχηματίζουν ενεργά στη ΡΜ Λειψίας, γι’ αυτό η απόδοσή της έχει πέσει. Περιμένουμε το παιχνίδι στις αντεπιθέσεις, όπου οι αντίπαλοι για άλλη μια φορά θα ανταλλάξουν γκολ. Προτείνουμε το στοίχημα «και οι δύο θα κερδίσουν – ναι». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: και οι δύο θα κερδίσουν με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *