The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χόφενχαϊμ εναντίον Ντόρτμουντ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Хоффенхайм-БоруссияД-17.10b

Γερμανική Μπουντεσλίγκα

Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γερμανία. Sinsheim. Στάδιο «Virsol – Rhein-Neckar Arena»

Η ισχυρή μεσαία ομάδα Χόφενχαϊμ θα φιλοξενήσει την Μπορούσια Ντόρτμουντ στην τέταρτη αγωνιστική ημέρα της Μπουντεσλίγκα.

Χόφενχαϊμ

Η έκτη θέση, έξι πόντοι και διαφορά τερμάτων 8:5 είναι το ενδιάμεσο αποτέλεσμα της Χόφενχαϊμ, η οποία κηρύττει φωτεινό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο. Οι «αγρότες» έχουν ήδη σημειώσει νίκες 3:2 έναντι της Κολωνίας και της Μπάγερν Μονάχου 4:1, μετά τις οποίες υπέστησαν άβολη ήττα 1:2 από την Άιντραχτ Φραγκφούρτης.

Ντόρτμουντ

Ταυτόχρονα, η Ντόρτμουντ στην έδρα της επικράτησε 3:0 της Γκλάντμπαχ και 4:0 της Φράιμπουργκ, αλλά εκτός έδρας απρόσμενα συνθηκολόγησε μπροστά από το αουτσάιντερ Άουγκσμπουργκ – 0:2. Έτσι, οι Bumblebees σημείωσαν έξι βαθμούς με διαφορά τερμάτων 7:2 και διατηρούν την πέμπτη θέση τους μόλις έναν βαθμό πίσω από τον ηγέτη.

Πρόβλεψη

Οι προσωπικές αγώνες αυτών των ομάδων πραγματοποιούνται πάντα σε μια πορεία σύγκρουσης και μας δίνουν τεράστιο αριθμό γκολ. Νομίζω ότι το επόμενο Σαββατοκύριακο Χόφενχαϊμ και Ντόρτμουντ θα συνεχίσουν αυτήν την παράδοση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 3 με απόδοση 1,58.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *