The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χόφενχαϊμ εναντίον Μπορούσια Ντόρτμουντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Hoffenheim-BorussiaDortmund-22.09

Μπουντεσλίγκα

Ράιν-Νέκαρ Αρένα, Sinsheim

Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018, 4:30μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένα από τα βασικά παιχνίδια του τέταρτου γύρου της Μπουντεσλίγκα αναμφίβολα μπορεί να ονομαστεί η μονομαχία μεταξύ Χόφενχαϊμ και Μπορούσια Ντόρτμουντ. Λίγο περίεργο είναι που αυτό το ματς δεν συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα της Κυριακής, επειδή και οι ομάδες μεσοβδόμαδα έπαιξαν στον πρώτο γύρο του Champions League. Και αν η Μπορούσια έπαιξε εκτός έδρας παιχνίδι, αλλά στο εγγύς Βέλγιο την Τρίτη, η Χόφε έπαιξε την Τετάρτη κόντρα στην Σαχτάρ στο Χάρκοβο Ουκρανίας.

Μπράβο Χόφε

Οι «μπλε-άσπροι» έπαιξαν πολύ ισχυρό και ενεργοβόρο αγώνα κατά της Σαχτάρ, ο οποίος έληξε με σκορ 2:2 υπέρ της Χόφε. Η ομάδα του Νάγκελσμαν είχε κιόλας καλή ευκαιρία να κερδίσει σ’ εκείνο το παιχνίδι, αλλά για το τέλος φάνηκε ότι δεν έφτασαν οι δυνάμεις τους. Στην κατάταξη η Hoffe βρίσκεται στην 11η θέση με 7 βαθμούς στο ενεργητικό.

Με τη νίκη

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ κέρδισε εργατική, αλλά πολύ σημαντική νίκη επί της Μπριζ στο Champions League. Μέχρι τώρα τα πράγματα για το Φαβφ στο Ντόρτμουντ πάνε καλά, η ομάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος Γερμανίας, χάνοντας 2 βαθμούς από τον ηγέτη Μπάγερν. Αλλά θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στο γεγονός ότι η Βόλφσμπουργκ, Μενχενγκλάντμπαχ, Μάιντς και Χέρτα έχουν τον ίδιο αριθμό μονάδων, όπως και η Ντόρτμουντ, οπότε η απώλεια των βαθμών στο επερχόμενο παιχνίδι θα σπρώξει τις «σφίγγες» δύο μονάδες πιο κάτω.

Πρόβλεψη

Η Χόφενχαϊμ δεν έχει συνηθίσει να παίζει σε έντονο ρυθμό σε δύο μέτωπα, καθώς ο Νάγκελσμαν δεν έχει δύο ισοδύναμα σχήμα. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ απ’ αυτή την άποψη φαίνεται προτιμότερη, αν και πρέπει να πούμε ότι η ομάδα του Φαβρ απέχει ακόμη πολύ από την κορυφή της φόρμας της. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στους φιλοξενούμενους φαίνεται καλό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Μπορούσια Ντόρτμουντ δε θα χάσει με απόδοση 1,50.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *