The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χόφενχαϊμ εναντίον Μπάγερν Μονάχου: πρόβλεψη για τον αγώνα

Хоффенхайм-Бавария-22.10

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022, 4:30 μ.μ.

Αρένα Ράιν-Νέκαρ

Όπως γνωρίζετε, η Χόφενχαϊμ είναι ομάδα-γιορτή. Γιατί; Γιατί στους αγώνες αυτού του συλλόγου βλέπουμε σχεδόν πάντα ένα ανοιχτό παιχνίδι με ένα σωρό επικίνδυνες στιγμές. Η Μπάγερν Μονάχου είναι η ετήσια πρωταθλήτρια, μεγαλοπρεπής της χώρας. Φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο σκοράρει με όλους και όσο θέλει.

Οι «κάτοικοι του χωριού» είναι ευχαριστημένοι με ένα υπέροχο ξεκίνημα. Τώρα είναι τέταρτοι, με 17 βαθμούς μετά από δέκα γύρους. Σκόραραν συνολικά 27 γκολ. Κατά μέσο όρο 2,7 εντός 90 λεπτών. Κατάφερε να σκοράρει σε 8 στους 10 αγώνες. Σε 6 αγώνες σημειώθηκαν τουλάχιστον τρία γκολ. Θα καταφέρει να σκοράρει εδώ; Μπορεί. Αλλά δεν θα είναι δυνατό να συγκρατηθεί η επίθεση της πρωτευουσιάνικης ομάδας. Η άμυνα των γηπεδούχων είναι εξαιρετικά ευάλωτη, αυτό αποδεικνύεται από τα χαμένα γκολ από Μπόχουμ (εντός έδρας και 2 κιόλας), Χέρτα Βερολίνου και Βέρντερ Βρέμης. Δεν μπορώ να φανταστώ ξερό ματς από τη Χόφενχαϊμ.

Η Μπάγερν είναι ήδη στα πλέι οφ και μπορεί πλέον να ρίξει όλες τις προσπάθειές της για να μειώσει τη διαφορά με την Ουνιόν Βερολίνου, η οποία επέτρεψε στον εαυτό της να ηγηθεί του πρωταθλήματος. Η διαφορά είναι μικρή, μόλις 4 βαθμοί. Η ομάδα του Μονάχου βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με 11 γκολ στα τρία τελευταία ματς της Bundesliga. Στον επερχόμενο αγώνα δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα ο Sanya, αλλά αυτή είναι μια ανακτήσιμη απώλεια, η οποία είναι απίθανο να επηρεάσει την επικίνδυνη επίθεση των φιλοξενούμενων.

Πρόβλεψη

Στους πέντε τελευταίους αγώνες μεταξύ αυτών των ομάδων, το επιλεγμένο over έχει παιχτεί 4 φορές. Η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται σε απίστευτη κατάσταση. Στις Φράιμπουργκ και Άουγκσμπουργκ σκόραραν από 5 γκολ, αυτοί είναι οι 2 τελευταίοι αγώνες. Η Χόφενχαϊμ μπορεί άνετα να φάει γκολ. Στην «κόκκινη μηχανή» δεν θα βοηθηθούν τερματοφύλακας Νόιερ, αμυντικοί Ερνάντεθ και Σαρ. Με άλλα λόγια, το ματς θα είναι πάλι του ύψους! Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: over 3,5 με απόδοση 1,92.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *