The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χόφενχαϊμ εναντίον Λεβερκούζεν: πρόβλεψη για τον αγώνα

003-1899-Hoffenheim-Bayer04Leverkusen-29.03

Μπουντεσλίγκα

Ράιν-Νέκαρ Αρένα, Ζίνσχαϊμ

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Παρασκευή το απόγευμα, 29 Μαρτίου, στο Ζίνσχαϊμ θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος αγώνας του 27ου  γύρου της Μπουντεσλίγκα Γερμανίας, όπου θα συναντηθούν η τοπική Χόφενχαϊμ και Λεβερκούζεν. Προς το παρόν είναι δύσκολο να καταλάβουμε ποια από αυτές τις ομάδες είναι πιο ισχυρή, αλλά αυτό δεν έχει σημασία για εμάς. Γιατί; Απλώς διαβάστε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Χόφενχαϊμ – Λεβερκούζεν.

Ανοικτό παιχνίδι, πολλά γκολ

Αυτή τη στιγμή η Χόφενχαϊμ καταλαμβάνει μόνο την 9η θέση του πρωταθλήματος Γερμανίας, γεγονός που προκαλεί έκπληξη. Το δυναμικό της ομάδας είναι απίστευτο, αλλά δεν μπορεί να μπει στη ζώνη των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων. Το θέμα είναι ότι κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος  η ενδεκάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν κατάφερε να κερδίσει μόνο 9 φορές και άλλες 11 φορές έπαιξε ισοπαλία. Τώρα η ομάδα έχει προσθέσει αισθητά, επειδή έχασε μόνο μία φορά στους τελευταίους 8 αγώνες: 3:2 από τον Άιντραχτ Φραγκφούρτης. Και αξίζει να σημειωθεί ότι τον τελευταίο καιρό η ομάδα συνέχεια (και πολύ) σκοράρει, αλλά χάνει επίσης σταθερά.

Χωρίς άμυνα εκτός έδρας

Την ίδια στιγμή η Λεβερκούζεν δίνει πιο σίγουρο αποτέλεσμα στην τρέχουσα σεζόν, αν και δεν δικαιολογεί το όνομά της. Σήμερα, οι παίκτες της Λεβερκούζεν βρίσκονται στην 6η θέση στην κατάταξη της Μπουντεσλίγκα, αφού σημείωσαν 13 νίκες και 3 ισοπαλίες. Αυτή τη στιγμή η ενδεκάδα του Peter Bos φαίνεται αρκετά ασταθή, επειδή μπορεί να κερδίσει και στη συνέχεια να χάσει αμέσως. Τα προβλήματα των “φαρμακοποιών” στην άμυνα δεν έχουν εξαφανιστεί: η ομάδα όπως έχανε έτσι και συνεχίζει να χάνει (ειδικά εκτός έδρας).

Πρόβλεψη

Η Χόφενχαϊμ είναι γενικά ωραία, αλλά και η Λεβερκούζεν δεν είναι αποδιοπομπαίος τράγος. Πιθανότατα, μας περιμένει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι σε επιθετικό στυλ, γιατί και στις δύο ομάδες αρέσει να επιτίθενται. Επίσης τους αρέσει να χάνουν, πράγμα που σημαίνει ότι θα υπάρξουν πολλά γκολ σε αυτόν τον συγκεκριμένο αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: το σύνολο είναι πάνω από 3 με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *