The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χόφενχαϊμ εναντίον Βέρντερ Βρέμης: πρόβλεψη για τον αγώνα

Шальке-Хоффенхайм-14.10

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2022, 9:30 μ.μ.

Αρένα Ράιν-Νέκαρ

Στη Γερμανία αγαπούν την αυστηρότητα και την πειθαρχία. Ένας από τους κανόνες του τοπικού ποδοσφαίρου λέει ότι η περιοδεία στην Bundesliga 1 θα ξεκινάει τις Παρασκευές. Αυτή τη φορά λοιπόν, το πρώτο ζευγάρι, η Χόφενχαϊμ και η Βέρντερ Βρέμης, μεταφέρθηκε για αυτή την ώρα. Ποιος από αυτούς θα κερδίσει στο Sinsheim και θα βελτιώσει τη θέση του στη βαθμολογία; Το αναλυτικό τμήμα του ιστότοπου έχει αναπτύξει μια αποκλειστική έκδοση της πρόβλεψης για αυτόν τον αγώνα στις 7 Οκτωβρίου 2022.

Η Χόφενχαϊμ προσπαθεί να κερδίσει λίγο έδαφος

Οι «χωριάτες» είναι ένα έργο που δημιουργήθηκε ουσιαστικά από τον ενθουσιασμό (και, φυσικά, τα χρήματα) του Dietmar Hopp. Το παιδί του όχι μόνο ανέβηκε και κέρδισε έδαφος στην Bundesliga 1, αλλά επίσης, υπό τον Nagelsmann, διεκδικούσε το δικαίωμα να παίξει στο Champions League. Ο Σρόιντερ κατάφερε ακόμα, έχοντας γίνει ο διάδοχος του Τζούλιαν, να ανεβάσει ττους παίκτες του στα ευρωπαϊκά κύπελλα, αλλά ήδη στο Γιουρόπα Λιγκ. Μετά όμως η φιλόδοξη ομάδα πήγε στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Για παράδειγμα, η τελευταία κλήρωση έφερε μόλις την 9η θέση. Αυτό δεν ικανοποιεί τη διοίκηση, ο Breitenreiter έγινε ο νέος τεχνικός το καλοκαίρι. Ο Αντρέ όμως έχει πλέον την ιδιότητα του πρωταθλητή Ελβετίας, ο οποίος το κατέκτησε συγκλονιστικά, με τη Ζυρίχη. Ξεκίνησε σχετικά καλά στο Sinsheim. Κέρδισε τα μισά από 8 αγώνες με μόνο 2 ήττες, ο ρυθμός του διεκδικητή των ευρωπαϊκών κυπέλλων.

Η Βέρντερ Βρέμης μπορεί να είναι ευχαριστημένη με την έναρξη της σεζόν

Οι «μουσικοί» αναγκάστηκαν να υποστούν ένα είδος «κάθαρσης» με την παραμονή τους στη 2η κατηγορία της χώρας. Ωστόσο, κρέμονταν για πολλή ώρα στα όρια αυτού και ο τελικός υποβιβασμός δεν εξέπληξε κανέναν. Το κυριότερο είναι ότι ο σημερινός τεχνικός, Ole Werner, κατάφερε, πρώτον, να αποτρέψει τους παίκτες του να κολλήσουν στη 2η κατηγορία της χώρας και δεύτερον, να ξεκινήσει με επιτυχία μετά την επιστροφή στη γερμανική ποδοσφαιρική ελίτ. Πίσω από 8 γύρους, και, με μόνο μερικές ήττες, κέρδισε ήδη τρεις φορές. Επιπλέον, τον Οκτώβριο κατάφερε να ξεκινήσει, μετά από μια παύση για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων, και να νικήσει συντριπτικά έναν τόσο δυνατό αντίπαλο όπως η Γλάντμπαχ με σκορ 5-1 και το σκορ είχε ήδη διαμορφωθεί από το 73ο λεπτό.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Χόφενχαϊμ έπαιξε αξιοπρεπώς με τη Βέρντερ Βρέμης πριν από τον υποβιβασμό της τελευταίας από την Bundesliga 1. Σε 4 τελευταία ματς οι «χωρικοί» μπόρεσαν να κερδίσουν 10 βαθμούς από τους 12 δυνατούς.

Πρόβλεψη

Η Χόφενχαϊμ εντός έδρας φυσικά θα παίξει για να νικήσει. Όμως η Βέρντερ, επιστρέφοντας στην «κορυφή», δείχνει καλά. Περιμένουμε «over 3,0» με απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *