The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χόφενχαϊμ εναντίον Άουγκσμπουργκ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Хоффенхайм-Аугсбург-13.12b

Μπουντεσλίγκα

Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ράιν-Νέκαρ Αρένα

Ο 15ος γύρος της γερμανικής Μπουντεσλίγκα αρχίζει με την αναμέτρηση μεταξύ Χόφενχαϊμ και Άουγκσμπουργκ. Οι ομάδες μπορούν να αποκαλούνται ισχυρές μεσαίας κατηγορίας της γερμανικής ελίτ. Ετοιμάσαμε την πρόβλεψή μας για αυτόν τον απρόβλεπτο αγώνα.

Η Χόφενχαϊμ επιβραδύνθηκε

Χάρη στην επιτυχία των τελευταίων σεζόν η Χόφενχαϊμ έπαιξε ακόμη και στην φάση των ομίλων της τελευταίας κλήρωσης του Champions League. Η ομάδα ήταν τότε η τελευταία, αλλά φαινόταν αξιοπρεπής. Τώρα ο σύλλογος δεν έχει να παίξει σε ευρωπαϊκά κύπελλα και επικεντρώνεται στην εγχώρια αρένα. Μέχρι στιγμής τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θα ήθελαν η διοίκηση και οι οπαδοί της ομάδας. Η Χόφενχαϊμ είναι μόνο η όγδοη στο γερμανικό πρωτάθλημα. Τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα, αλλά στα τρία τελευταία παιχνίδια ο σύλλογος κατάφερε να σημειώσει μόνο ένα βαθμό. Για να αποκτήσει αυτοπεποίθηση, πρέπει να διακόψει τη σειρά χωρίς νίκες.

Η Άουγκσμπουργκ με σειρά από γκολ

Μόνο πριν από μερικούς γύρους η Άουγκσμπουργκ είχε τον ίδιο αριθμό βαθμών όσο έχει τώρα η τελευταία Κολωνία. Έκτοτε, η ομάδα κατάφερε να σηκώσει 10 βαθμούς, ξεφεύγοντας έτσι από την επικίνδυνη ζώνη κατά 5 βαθμούς. Οι νίκες κερδίστηκαν πάνω σε άμεσους ανταγωνιστές από το κάτω μέρος της κατάταξης, Μάιντς, Χέρτα, Πάντερμπορν. Τώρα οι “Fuggers” πρέπει να διατηρήσουν αυτή τη νικηφόρα διάθεση, αφού μπροστά οι αντίπαλοι θα είναι πιο δύσκολοι. Στο επερχόμενο αγώνα πέντε παίκτες μπορεί να μην παίξουν λόγω διαφόρων τραυματισμών, αν και η Χόφενχαϊμ έχει την ίδια κατάσταση.

Προσωπικές συναντήσεις

Την περασμένη σεζόν η Χόφενχαϊμ κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλό της δύο φορές, 2-1 εντός έδρας και 4-0 εκτός. Η Άουγκσμπουργκ δεν μπορεί να νικήσει τον σύλλογο από το Sinsheim για οκτώ συνεχόμενες μάχες.

Πρόβλεψη

Εάν συγκρίνετε τις ομάδες στις τελευταίες σεζόν, η Χόφενχαϊμ φαίνεται πιο δυνατή και πιο επικίνδυνη. Ίσως γι’ αυτό το λόγο οι bookmakers προτιμούν την τοπική ομάδα. Η ακριβής πρόβλεψη για τον αγώνα Χόφενχαϊμ – Άουγκσμπουργκ δεν είναι εύκολη υπόθεση. Οι πρώτοι που διακόψουν τη σειρά τους χωρίς νίκες, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν πρόκειται να τερματίσουν τη σειρά τους χωρίς ήττες. Πιστεύουμε ότι οι αντίπαλοι θα παρουσιάσουν εντυπωσιακό ποδόσφαιρο και προτείνουμε να ποντάρετε στο «και οι δύο θα σκοράρουν – ναι». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν – ναι με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *