The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χόφενχαϊμ (Γερμανία) εναντίον Γάνδη (Βέλγιο): πρόβλεψη για τον αγώνα

Хоффенхайм-Гент-10.12b

Europa League – Φάση ομίλων – Όμιλος Λ – 6η ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γερμανία. Σίνσχαϊμ. Αρένα Ράιν-Νέκαρ

Το πρόγραμμα του έκτου γύρου του Europa League δεν θα ολοκληρωθεί χωρίς αγώνα μεταξύ Χόφενχαϊμ και Γάνδη.

Χόφενχαϊμ

Η επιστροφή της Χόφενχαϊμ στην ηπειρωτική αρένα ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη. Ένα παιχνίδι πριν από το τέλος της φάσης των ομίλων οι «χωρικοί» εγγυήθηκαν την πρώτη θέση. Κέρδισαν εύκολα τη Γάνδη (4:1) και την Σλόβαν (5:0, 2:0), αλλά έκαναν και ένα λάθος σε μία ίδια μονομαχία με τον Ερυθρό Αστέρα (2:0, 0:0).

Γάνδη

Η νυν ασημένια πρωταθλήτρια του Βελγίου Γάνδη κατάφερε να χάσει και τις πέντε συναντήσεις του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου: από την Σλόβαν (0:1, 1:2), την Χόφενχαϊμ (1:4) και τον Ερυθρό Αστέρα (1:2, 0:2). Έτσι, οι Buffalo δεν θα μετακινηθούν πουθενά από την τέταρτη θέση. Αν και η χάλια διαφορά τερμάτων 3:11 μπορεί να διορθωθεί.

Πρόβλεψη

Αλλά, πιθανότατα, για το χειρότερο. Πιστεύω ότι ακόμη και χωρία ιδιαίτερα κίνητρα Χόφενχαϊμ θα νικήσει πανεύκολα έναν τέτοιο αντίπαλο σε κρίση στη δική της έδρα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Χόφενχαϊμ με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *