The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χόμπρο εναντίον Κοπεγχάγη: πρόβλεψη για τον αγώνα

Hobro-Copenhagen-23.07

Πρωτάθλημα Δανίας

DS Arena

Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στις 23 Ιουλίου στις 8:00 μ.μ. στο Χόμπρο ο ομώνυμος σύλλογος στο γήπεδο “DS Arena” θα φιλοξενεί την Κοπεγχάγη στον αγώνα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Δανίας.

Η Χόμπρο έπαιξε δυνατά την περασμένη σεζόν, τερματίζοντας στην 7η θέση στο τέλος του κύριου μέρους της σεζόν, στη συνέχεια, με αυτοπεποίθηση κέρδισε στον όμιλο του δεύτερου γύρου, αλλά για το Γιουρόπα Λιγκ η ομάδα δεν κατάφερε να προκριθεί. Οι Δανοί το καλοκαίρι πραγματοποίησαν τρεις φιλικούς αγώνες: έπαιξαν ισοπαλία 1:1 με την Όλμποργκ, έχασαν από τη Βίμποργκ 1:3 και τη Vendsyssely 1:2. Η Χόμπρο ξεκίνησε αυτή τη σεζόν με την ήττα 1:3 εκτός έδρας από τη Βέιλε ΒΚ.

Η Κοπεγχάγη έπαιξε ανεπιτυχώς την περασμένη σεζόν, και σ’ αυτή τη σεζόν αναγκάζεται να παίξει στα προκριματικά για το Γιουρόπα Λιγκ. Σε αυτή τη σεζόν τα “λιοντάρια” έπαιξαν τρεις αγώνες, όλοι ήταν αδύναμοι, βέβαια στην Ευρώπη κατάφεραν να περάσουν τη φινλανδική Kups 1:0, 1:1. Στο πρωτάθλημα της Δανίας η Κοπεγχάγη ξεκίνησε με απροσδόκητη ήττα από την Χόρσενς 1:2. Ο μεγιστάνας του δανικού ποδόσφαιρου δεν είναι τώρα στην καλύτερη κατάσταση.

Πρόβλεψη
Οι στατιστικές των προσωπικών συναντήσεων είναι στο πλευρό των μελλοντικών φιλοξενούμενων του αγώνα της Δευτέρας. Τον Φεβρουάριο τα “λιοντάρια” κέρδισαν 2:0 εκτός έδρας. Στο επερχόμενο παιχνίδι μπορείτε και πάλι να ποντάρετε στους φιλοξενούμενους, είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, έπαιξαν τρία επίσημα παιχνίδια, καθώς και με καλή διάθεση πέρασαν τον αντίπαλο σε ευρωπαϊκά κύπελλα, αυτό θα πρέπει να προσθέσει τη σιγουριά στους παίκτες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η νίκη της Κοπεγχάγης με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *