The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χόλσταϊν Κίελ εναντίον Σαντχάουζεν: πρόβλεψη για τον αγώνα

ХольштайнКиль-Зандхаузен-04.05

Β´ Κατηγορία Γερμανίας

Τρίτη, 4 Μαΐου 2021, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Holstein-Stadion

Στις 4 Μαΐου, στη Β´ Κατηγορία Γερμανίας, θα παιχτεί αγώνας μεταξύ Χόλσταϊν Κίελ και Σαντχάουζεν, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων προετοιμάστηκε από τους ειδικούς του πόρου μας.

Η  Χόλσταϊν μπορεί να περάσει στην ελίτ

Αυτή η σεζόν θα μπορούσε να είναι ένα μεγάλο πέρασμα για την Χόλσταϊν, αν και όλα εξαρτώνται από το αν ο σύλλογος θα φτάσει στην Μπουντεσλίγκα. Οι «πελαργοί» βρίσκονται προς το παρόν στην τέταρτη θέση στη Β´ Κατηγορία, αν και έχουν τρεις αγώνες στο αποθεματικό. Η διαφορά  από τη δεύτερη Αμβούργο είναι μόνο δύο βαθμούς, αλλά μέχρι τη δεύτερη θέση θέλει 7 βαθμούς. Τις προάλλες η ομάδα αποκλείστηκε από το Γερμανικό Κύπελλο, χάνοντας χωρίς ελπίδες στους ημιτελικούς από την Μπορούσια Ντόρτμουντ 0:5, όλα τα γκολ δέχτηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Στο πρωτάθλημα ο σύλλογος δεν έχει δείξει τα καλύτερα αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό, έχοντας κερδίσει μόνο έναν αγώνα στους πέντε.

Η Σαντχάουζεν είναι κοντά στην ζώνη υποβιβασμού

Η Σαντχάουζεν πιθανότατα θα έχει ένα δύσκολο τέλος, επειδή ο σύλλογος βρίσκεται στην 15η θέση, έχοντας μόνο ένα βαθμό προβάδισμα από τη ζώνη κινδύνου. Είναι πολύ σημαντικό ότι η ομάδα έχει ένα παιχνίδι στο αποθεματικό. Στον τελευταίο γύρο η Σαντχάουζεν ηττήθηκε από την Greuther Furth με σκορ 2:3. Έτσι η ομάδα διέκοψε σερί από τρεις νίκες, μια τέτοια ανακάλυψη άφησε εξαιρετικές πιθανότητες να διατηρήσει την θέση στην κατάταξη.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο η Χόλσταϊν είχε ένα σημαντικό πλεονέκτημα, το οποίο κατάφερε να μετατρέψει στο πρώτο γκολ μόνο στο 70ο λεπτό. Ως αποτέλεσμα, οι φιλοξενούμενοι γιόρτασαν τη νίκη με σκορ 2:0.

Πρόβλεψη

Ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός και για τις δύο ομάδες, αν και έχουν τελείως διαφορετικούς στόχους. Η Χόλσταϊν παίζει καλύτερα αυτή τη σεζόν και έχει καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας. Το παιχνίδι σίγουρα θα είναι δύσκολο, αλλά θα σταματήσουμε στη σαφή νίκη της γηπεδούχου. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Χόλσταϊν Κίελ με απόδοση 1,85.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *