The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χιούστον Ντιναμό εναντίον Λος Άντζελες: πρόβλεψη για τον αγώνα

006-HoustonDynamo-LosAngelesFC-13.07

MLS

BBVA Compass Stadium

Σάββατο, 13 Ιουλίου 2019, 4:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τη νύχτα του Σάββατο 13 Ιουλίου, στην αμερικανική πολιτεία του Τέξας, θα διεξαχθεί ένας από τους αγώνες του κύριου τμήματος της σεζόν, όπου θα συναντηθούν οι ντόπιοι Χιούστον Ντιναμό και Λος Άντζελες της Καλιφόρνιας. Οι φιλοξενούμενοι είναι ειλικρινά πιο ισχυροί, αλλά στο MLS είναι πολύ πιο εύκολο να παίξεις εντός έδρας. Επομένως, σας συνιστούμε να διαβάσετε πλήρως την πρόβλεψη για τον αγώνα Χιούστον Ντιναμό – Λος Άντζελες.

5 ήττες σε 6 αγώνες

Προς το παρόν, η Χιούστον Ντιναμό φαίνεται πολύ λυπηρή, επειδή η ομάδα είχε μια σειρά ηττών. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 6 αγώνων η ομάδα έχασε 5 φορές, και εντός έδρας νίκησε τη Νιου Γιορκ Red Bulls με σκορ 4:0. 4 από τις 5 ήττες ήταν εκτός έδρας, αλλά αυτό θα επηρεάσει ψυχολογικά τους παίκτες. Ταυτόχρονα, οι «πορτοκαλί» εντός έδρας παίζουν πολύ πιο σίγουρα και ισχυρά, σκοράροντας στους πάντες. Αλλά και οι ίδιοι χάνουν μπροστά στις κερκίδες τους.

Αδιαμφισβήτητοι ηγέτες του MLS

Την ίδια στιγμή, η Λος Άντζελες οδηγεί ήσυχα το Δυτικό συνέδριο, έχοβτας φύγει από τους διώκτες ήδη 9 βαθμούς. η LA είναι η καλύτερη ομάδα του συνόλου του MLS τώρα! Και αυτό μετά από 19 αγώνες! Βέβαια, από καιρό σε καιρό οι παίκτες του Bob Bradley σκοντάφτουν, αλλά είναι απαραίτητο για την ομάδα – ως ξεκούραση. Τώρα η ομάδα έχει μια σειρά από 6 νίκες και μία ήττα (1:0 με Κολοράντο) στη μέση. Εκτός έδρα η ομάδα των Καλιφορνέων είναι λιγότερο επιτυχημένη, αλλά εξακολουθεί να κερδίζει αρκετά και σκοράρει πάρα πολύ (24 γκολ σε 10 εκτός έδρας παιχνίδια στο MLS).

Πρόβλεψη

Η Χιούστον παίζει πολύ ισχυρό εντός έδρας και γενικά στο MLS με τους οπαδούς της είναι πολύ πιο εύκολο να παίξεις. Αλλά τώρα οι γηπεδούχοι είναι σε πολύ χάλια φόρμα. Ενώ η Λος Άντζελες «δεν χάνει τη δυναμική», και ακόμη και εκτός έδρας καταφέρνει να σκοράρει πολλά. Πιθανότατα, σε αυτόν τον αγώνα, οι φιλοξενούμενοι δεν θα παίξουν με δεύτερο αριθμό και επομένως δεν πρέπει να χάσουν. Δεν είναι το επίπεδο της ομάδας… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Λος Άντζελες ή ισοπαλία με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *