The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χιλή εναντίον Περού: πρόβλεψη για τον αγώνα

009-Ecuador-Chile-22.06

Κόπα Αμέρικα – Ημιτελικός

Arena do Grêmio, Πόρτο Αλέγκρε

Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2019, 3:30 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τη νύχτα της Πέμπτης 4 Ιουλίου στην πορτογαλική πόλη Πόρτο Αλέγκρε θα διεξαχθεί ο ημιτελικός αγώνας του Κυπέλλου Αμερικής 2019, στον οποίο θα συναντηθούν οι εθνικές ομάδες της Χιλής και του Περού. Στην πραγματικότητα, αυτό δεν είναι το πιο λογικό ζευγάρι, αλλά όπως είναι, τι να κάνουμε. Σε κάθε περίπτωση, σας συνιστούμε να διαβάσετε ολόκληρη την πρόβλεψη για τον αγώνα Χιλή – Περού

Αποτελεσματικότητα άφησε την ομάδα

Αυτή τη στιγμή η εθνική ομάδα της Χιλής φαίνεται υπερβολικά αβέβαιη, διότι έχει σταματήσει εντελώς να σκοράρει. Ναι, στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος οι παίκτες του Reinaldo Rueda νίκησαν την εθνική Ιαπωνίας με σκορ 4:0 και στη συνέχεια οι επιδόσεις τους άρχισαν να πέφτουν. Στους τελευταίους δύο αγώνες η “κόκκινη ομάδα” δεν σκόραρε καθόλου. Ταυτόχρονα οι Χιλιανοί προσπέρασαν στον προημιτελικό την εθνική Κολομβίας 0:0 στο κανονικό χρόνο και 5:4 στη διαδικασία των πέναλτι. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εθνική ομάδα της Χιλής προσπαθεί να παίξει με επιθετικό τρόπο, αλλά στην τελευταία φάση οι παίκτες απλά δεν το καταφέρνουν…

Οι Περουβιανοί δείχνουν αδύναμο παιχνίδι

Την ίδια στιγμή η εθνική ομάδα του Περού με αδιανόητο τρόπο πέρασε στους ημιτελικούς. Μπορούμε να πούμε με ασφάλεια – οι Περουβιανοί δεν το άξιζαν. Ακόμα στη φάση των ομίλων η ενδεκάδα του Ricardo Gareki έδειξε το επίπεδό της, χάνοντας από την εθνική Βραζιλίας με σκορ 0:5. Στα προημιτελικά, οι “Ίνκας” αντιμετώπισαν την εθνική ομάδα της Ουρουγουάης, στην οποία ακυρώθηκαν τρία γκολ κατά τη διάρκεια της συνάντησης. Όμως οι Περουβιανοί κέρδισαν τη νίκη μόνο στα πέναλτι, 0:0 στο κανονικό χρόνο και 5:4 στα πέναλτι.

Πρόβλεψη

Η εθνική της Χιλής είναι εξαιρετικά αναποτελεσματική, αλλά εξακολουθεί να δρα καλά στο γήπεδο. Την ίδια στιγμή η εθνική ομάδα του Περού φαίνεται πολύ αδύναμη. Σε επερχόμενο παιχνίδι οι Περουβιανοί σίγουρα μόνο θα αμύνονται, καθώς στους Χιλιανούς αρέσει να παίζουν με τον πρώτο αριθμό. Έτσι, είναι λογικότερο να στοιχηματίσετε ότι το πρώτο γκολ (αν υπάρξει) θα σημειωθεί από το φαβορί… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το πρώτο γκολ θα σκοράρει η εθνική Χιλής με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,46.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *