The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χιλή εναντίον Βραζιλία: προγνωστικά για στοίχημα

Чили

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022

Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου 2021, 4:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Νταβίντ Αρεγιάνο

Τα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο συνεχίζεται αυτήν την εβδομάδα, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά  και σε άλλες περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της Λατινικής Αμερικής. Ο 9ος γύρος διεξάγεται ήδη εκεί (αν και δύο ανοιξιάτικοι αναβλήθηκαν λόγω του κορονοϊού) και η διακόσμησή του θα είναι η τελευταία συνάντηση, μεταξύ Χιλής και Βραζιλίας. Θα παρατείνουν ο νικηφόρο τους σερί οι «Pentacampeons»; Το κοινό του ιστότοπου έχει μια αποκλειστική πρόβλεψη για έναν ενδιαφέροντα αγώνα που θα παιχτεί νωρίς το πρωί στις 3 Σεπτεμβρίου 2021.

Η Χιλή κινδυνεύει να αποτύχει στον δεύτερο συνεχόμενο κύκλο

Η La Roja ήταν μία από τις καλύτερες ομάδες της Νότιας Αμερικής την τελευταία δεκαετία. Τι κοστίζει νίκη σε δύο συνεχόμενα Κόπα, το 2015 και το 2016… Μετά όμως η εθνική ομάδα δεν μπόρεσε να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο! Και, υπάρχει φόβος ότι τίποτα δεν θα αλλάξει προς το καλύτερο τώρα. Στη νέα επιλογή οι Χιλιανοί κέρδισαν μόνο 6 βαθμούς σε 6 παιχνίδια. Και στο Κόπα Αμέρικα αυτό το καλοκαίρι τελείωσε τον αγώνα στον 1ο γύρο των πλέι οφ. Εκεί όμως είχαν σε αντιπάλους το φαβορί, τη Βραζιλία. Και τώρα ο Alexis Sánchez δεν θα έρθει, όπως και ο Orellana, ο Fuensalida και ο Bosejura.

Η Βραζιλία έχει 100% αποτέλεσμα μέχρι στιγμής

Οι «Pentacampeons» ελπίζουν εδώ και καιρό να κερδίσουν έναν ακόμη τίτλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Αλλά στη Ρωσία, ουσιαστικά, το αποτέλεσμα ήταν χειρότερο από το «εντός έδρας» το 2014: τότε έφτασαν στον ημιτελικό, ακόμη και αν μετά υπήρχε ντροπή με τη Γερμανία, και μετά από 4 χρόνια σημειώθηκε αποκλεισμός από το Βέλγιο ήδη στους προημιτελικούς. Παρ’ όλα αυτά, ο Tite διατήρησε τη θέση του και φάνηκε ότι δικαιολογείται. Στα προκριματικά οι παίκτες του κέρδισαν και τους 6 αγώνες για το νέο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Και ξεκίνησαν δυναμικά στο Κόπα, το οποίο τελικά μεταφέρθηκε στις αρένες της Βραζιλίας. Αλλά τότε άρχισαν να εμφανίζονται προβλήματα: στα πλέι οφ κέρδισαν ελάχιστα, από 1-0 νίκησαν τη Χιλή και το Περού… Ενώ στον τελικό οι Αργεντινοί αποδείχθηκαν πιο δυνατοί και με το ίδιο σκορ. Τώρα η λίστα είναι πειραματική, αλλά αναγκαστική, λόγω της απόφασης των συλλόγων της Premier League να μην αφήσουν παίκτες να πάνε στις χώρες της «κόκκινης» ζώνης. Λοιπόν, αυτό επέτρεψε στους παίκτες όπως ο Μάλκολμ και ο Χαλκ να επιστρέψουν στη σύνθεση, και υπάρχουν επίσης νεοφερμένοι, συμπεριλαμβανομένου του Κλαουντίνιο από τη Ζενίτ.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Βραζιλία αυτόν τον αιώνα σε 17 παιχνίδια σημείωσε μόνο 1 ήττα από τη Χιλή. Τον Ιούλιο, χάρη στο γκολ του Λούκας Πακέτα οι Seleçao απέκλεισαν την La Roja από το Κόπα Αμέρικα. Αν και δεν ήταν εύκολο: ήδη στο 48´ ο Γκάμπριελ Ζεσούς έφαγε αποβολή.

Πρόβλεψη

Η Χιλή δεν έχει δυναμώσει μέσα σε μερικούς μήνες, ενώ η Βραζιλία με ποίον να αντικαταστήσει αυτούς που έφυγαν. Σας προτείνουμε να ποντάρετε στους φιλοξενούμενους (απόδοση 2.14).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *