The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χετάφε εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: προγνωστικά για στοίχημα

РеалМадрид-Севилья-28.11

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 2 Ιανουαρίου 2022, 3:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αλφόνσο Πέρεθ

Επιστρέφει η ισπανική Primera! Θα φιλοξενήσει τη μερίδα του λέοντος στον νέο 19ο γύρο την Κυριακή. Όλα ξεκινούν από το ντέρμπι της πρωτεύουσας: η Χετάφε φιλοξενεί στο γήπεδο της τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι σύλλογοι έπαιξαν τον 1ο γύρο διαφορετικά, αλλά και οι δύο ομάδες χρειάζονται βαθμούς, αν και για διαφορετικούς λόγους. Ποιο θα τα καταφέρει;

Η Χετάφε περνάει ακόμα πιο δύσκολη από το αναμενόμενο

Οι Μπλε μπήκαν στη φετινή σεζόν χωρίς καμία αισιοδοξία. Ήδη η περασμένη χρονική περίοδος έδειξε ότι το έργο άρχισε να επιβραδύνει αισθητά. Όλοι αντιλήφθηκαν ήρεμα την αποχώρηση του Pep Bordalas, πέτυχε πολλές επιτυχίες με ένα μέτριο κλαμπ, αλλά, ίσως, αυτή η συνεργασία είχε πραγματικά εξαντληθεί. Το κύριο πρόβλημα ήταν ότι, ειλικρινά, δεν μάντεψαν σωστά με τον διάδοχο, ο Michel έπρεπε να απολυθεί στις αρχές Οκτωβρίου, όταν η ομάδα ήταν η τελευταία. Ο Quique Sánchez Flores έγινε για τρίτη φορά προπονητής της Χετάφε. Επίσης δεν τα κατάφερε αμέσως. Η πρώτη νίκη, για παράδειγμα, κερδήθηκε μόλις στις 31 Οκτωβρίου, στον 12ο γύρο. Αλλά πριν από τα Χριστούγεννα η Χετάφε σημείωσε αήττητο σερί από 5 αγώνες και έφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αν και τυπικά, σε πρόσθετους δείκτες.

Η Ρεάλ Μαδρίτης γιορτάζει τις χειμερινές διακοπές ως ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της Πριμέρα

Οι «μαρέγκες», φυσικά, ήταν και τυχερές. Η Ατλέτικο βιώνει ένα μαύρο σερί ρεκόρ υπό τον Ντιέγκο Σιμεόνε. Η Μπαρτσελόνα ακόμα δεν μπορεί να ξεφύγει από τα εσωτερικά προβλήματα και είναι ήδη ξεκάθαρο ότι ο διορισμός του Τσάβι δεν έχει γίνει πανάκεια ούτε για δείγμα. Όμως οι ίδιοι οι «γαλάκτικος» είναι πολύ καλοί. Ναι, διέκοψαν το σερί νικών τους, αποτυγχάνοντας να σκοράρουν κόντρα στην Κάντιθ, αλλά και εκεί έκαναν τα πάντα για τη νίκη, πάνω από 80% κατοχή μπάλας, πάνω από 20 σουτ, με 9 αποκρούσεις του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Και μην ξεχνάτε ότι ήταν και η κορύφωση της επιδημίας του κορωνοϊού. Με την Αθλέτικ στο Μπιλμπάο στις 22 Δεκεμβρίου κατάφεραν να κερδίσουν 2-1, με το διπλό του Μπενζεμά (ο Καρίμ έχει πλέον 15 γκολ σε αυτή την «τεμποράδα»). Αλλά αυτό είναι το El Clasico και οι «Βάσκοι» του Μαρσελίνο προσπάθησαν πολύ να αντισταθούν στο φαβορί…

Προηγούμενοι αγώνες

Η Ρεάλ Μαδρίτης, φυσικά, κυριαρχεί άνευ όρων σε αυτό το ζευγάρι. Όμως, για παράδειγμα, τον Απρίλιο στο ίδιο γήπεδο, η Χετάφε κατάφερε να αντέξει μηδενική ισοπαλία.

Πρόβλεψη

Η Χετάφε πρόσθεσε μετά την αλλαγή προπονητή, αλλά η Ρεάλ αυτή τη σεζόν είναι απλώς ένα κεφάλι πιο δυνατή από όλους. Ποντάρουμε στη νίκη των φιλοξενούμενων με χάντικαπ «-1 γκολ» (απόδοση 2,03).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *