The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χετάφε εναντίον Θέλτα Βίγο: προγνωστικά για στοίχημα

Хетафе-Сельта-25.10

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ισπανία. Χετάφε. Στάδιο Coloseum Alfonso Perez

Ο τελικός αγώνας της δέκατης αγωνιστικής της La Liga μεταξύ Χετάφε και Θέλτα Βίγο θα διεξαχθεί τη Δευτέρα.

Χετάφε

Στην αρχή της σεζόν η Χετάφε είναι η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Μόνο δύο βαθμοί με μια καταθλιπτική διαφορά τερμάτων 3:13 είναι μια άλλη επιβεβαίωση αυτού. Υπάρχει όμως ακόμα τάση για βελτίωση. Αφού μετά την ήττα 0:3 από τη Ράγιο Βαγιεκάνο, 1:2 από την Ατλέτικο και 0:2 από την Μπέτις, οι Αζουλόνες έφεραν σε ισοπαλία αγώνες με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ (1:1) και τη Λεβάντε (0:0), κάτι που είναι ήδη καλό.

Θέλτα Βίγο

Η Θέλτα Βίγο καταλαμβάνει αυτή τη στιγμή τη δέκατη πέμπτη θέση με επτά βαθμούς στο ενεργητικό και τη διαφορά τερμάτων 7:12. Θα σημειώσω ότι τον περασμένο μήνα οι Κέλτες επικράτησαν της Λεβάντε (2:0) και της Γρανάδας (1:0), χάνοντας 1:2 από την Κάντιθ, 0:1 από την Έλτσε και 0:1 από τη Σεβίλλη.

Πρόβλεψη

Δεν υπάρχει προφανές φαβορί εδώ, αφού και οι δύο ομάδες είναι περίπου ίσες. Δεδομένων των προβλημάτων τους με την εφαρμογή ευκαιριών για γκολ, δεν περιμένω υψηλή απόδοση από τη Χετάφε και τη Θέλτα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *