The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χετάφε εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης: προγνωστικά για στοίχημα

Хетафе-Атлетико-21.09

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021, 8:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ισπανία. Χετάφε. Στάδιο «Coloseum Alfonso Perez»

Η Χετάφε, η οποία ξεκίνησε άσχημα, θα φιλοξενεί την πρωταθλήτρια Ισπανίας Ατλέτικο Μαδρίτης στον έκτο γύρο της La Liga.

Χετάφε

Πέντε αγώνες – πέντε ήττες με συνολικό σκορ 1:8 και άξια δέκατη ένατη θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Έναρξη για την Χετάφε αποδείχθηκε χειρότερη από ό, τι θα μπορούσε να φανταστεί. Οι Azulones δεν κατάφεραν ποτέ να επιβάλουν άξιο ανταγωνισμό στους αντιπάλους τους: Βαλένθια (0:1), Σεβίλλη (0:1), Μπαρτσελόνα (1:2), Έλτσε (0:1) και Ράγιο Βαγιεκάνο (0:3).

Ατλέτικο Μαδρίτης

Παρόλο που η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει την ιδιότητα του γκραν, η αρχή της δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εντυπωσιακή. Νωρίτερα οι «στρωματάδες» νίκησαν ελάχιστα τη Θέλτα Βίγο 2:1, την Έλτσε 1:0 και την Εσπανιόλ 2:1, σημειώνοντας ισοπαλία 2:2 με τη Βιγιαρεάλ και 0:0 με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Αυτό είναι προς το παρόν αρκετό για την πρώτη θέση με 11 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 7:4.

Πρόβλεψη

Η Χετάφε είναι ένας πολύ βολικός αντίπαλος για την Ατλέτικο Μαδρίτης και η κατάσταση δεν θα αλλάξει δραματικά στον επερχόμενο αγώνα. Προβλέπω ένα ακόμη φιάσκο του συλλόγου από προάστια της Μαδρίτης. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *