The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χαρτς εναντίον Σέλτικ Γλασκώβης: προγνωστικά για στοίχημα

Хартс-Селтик-26.01

Πρωτάθλημα Σκωτίας – Πρώτη φάση – 23 ημέρα αγωνιστικής από 33

Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τάινκαστλ

Φέρνουμε στην προσοχή των αναγνωστών μας μια πρόβλεψη για τον αγώνα Χαρτς εναντίον Σέλτικ Γλασκώβης, πώς θα παίξουν μεταξύ τους οι γείτονες στη βαθμολογία.

Η Χαρτς είναι πίσω μόνο από τους γίγαντες

Μετά από 21 γύρους, η Χαρτς βρίσκεται στην τρίτη θέση στην ισχυρότερη κατηγορία της Σκωτίας. Ο σύλλογος έχει γίνει ένα είδος ζώνης μεταξύ των Ρέιντζερς και της Σέλτικ, μέχρι τους οποίους θέλει 9 βαθμούς, καθώς και άλλων μεσαίων ομάδων, όπου ο πλησιέστερος διώκτης απέχει 8 βαθμούς. Στον τελευταίο γύρο οι «καρδιές» κέρδισαν εντός έδρας τον αουτσάιντερ Σεντ Τζόνστοουν με σκορ 2:0. Ο σύλλογος δεν είναι ικανός να παλέψει για το τίτλο στο πρωτάθλημα, αλλά είναι υποχρεωμένος να διατηρήσει την τρίτη θέση. Δεν υπάρχουν απώλειες προσωπικού πριν από αυτή τη σημαντική μάχη.

Οι Κέλτες πρέπει να παλέψουν για τον τίτλο

Η Σέλτικ παλεύει συστηματικά για το τίτλο στο πρωτάθλημα, αλλά οι Κέλτες κινδυνεύουν και πάλι να χάσουν τον αγώνα από τον βασικό ανταγωνιστή, τους Ρέιντζερς, που είναι 4 βαθμούς πίσω. Στον τελευταίο γύρο, η ομάδα κέρδισε εντός έδρας τη Χιμπέρνιαν με 2-0. Οι Κέλτες έχουν ένα μακρύ αήττητο σερί στην εγχώρια αρένα, ο σύλλογος έχει να χάσει από τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους. Οι τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν σε τέσσερις παίκτες να μπουν στον αγωνιστικό χώρο.

Προσωπικές συναντήσεις

Η Σέλτικ έχει ήδη κερδίσει την αντίπαλό της με 1-0 εντός έδρας αυτή τη σεζόν, η νίκη ήταν πλήρως δικαιολογημένη. Οι αντίπαλοι συναντήθηκαν επίσης στον πρώτο γύρο, τότε η Χαρτς κέρδισε εντός έδρας – 2:1.

Πρόβλεψη

Στα χαρτιά, οι φιλοξενούμενοι θεωρούνται φαβορί, αν και οι ομάδες είναι γείτονες στη βαθμολογία. Οι «Κέλτες» θα αντιμετωπίσουν μια δύσκολη δοκιμασία, γιατί ο αντίπαλος είναι πολύ έμπειρος και δυνατός. Πιστεύουμε ότι εδώ μπορούμε να ποντάρουμε σε καθαρή νίκη για της Σέλτικ, ο σύλλογος εξακολουθεί να παλεύει για τον τίτλο και δεν έχει δικαίωμα να χάσει βαθμούς (απόδοση 1,72).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *