The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χαλ Σίτι εναντίον Άστον Βίλα: πρόβλεψη για τον αγώνα

HullCity-AstonVilla-06.08

Β΄ Κατηγορία ποδοσφαίρου της Αγγλίας

Κέι Σι Στάτιουμ

Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2018, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στις 6 Αυγούστου στις 9:45 μ.μ. στο Χαλ στο γήπεδο “KKOM” στον εναρκτήριο αγώνα της νέας σεζόν στο Τσάμπιονσιπ η Χαλ Σιτ θα φιλοξενεί την Άστον Βίλα.
Η Χαλ Σίτι απέτυχε την περασμένη σεζόν, μόνο στο τέλος σώθηκε και απέφυγε από τον υποβιβασμό στο τρίτο πρωτάθλημα του αγγλικού ποδοσφαίρου. Με 49 βαθμούς στο ενεργητικό οι “τίγρεις” τελείωσαν στη 18η θέση στο πρωτάθλημα. Το καλοκαίρι η Χαλ Σίτι πραγματοποίησε επτά φιλικούς αγώνες, στους οποίους κατάφερε να κερδίσει μόνο μία φορά, με 4 ισοπαλίες και 2 ήττες. Εκτός σεζόν οι “τίγρεις” σημείωσαν 8 και δέχτηκαν 10 γκολ. Στην έδρα της η Χαλ Σίτι έπαιξε 11 παιχνίδια το 2018, σημειώνοντας τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες.
Η Άστον Βίλα την τελευταία σεζόν με 83 βαθμούς στο ενεργητικό πήρε την 4η θέση στο Τσάμπιονσιπ. Στους αγώνες πλέι-οφ οι «χωριάτες» νίκησαν την Μίντλεσμπρο 1:0, 0:0, αλλά στο τέλος έχασαν από τη Φούλαμ 0:1, και έμεινα τουλάχιστον για μία σεζόν στη δεύτερη κατηγορία. Το καλοκαίρι η Βίλα έπαιξε έξι φιλικούς αγώνες, σημειώνοντας τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, η διαφορά τερμάτων σ’ αυτές τις συναντήσεις είναι 15:6. Εκτός έδρας η ομάδα από το Μπέρμιγχαμ πραγματοποίησε 11 παιχνίδια το 2018 και σημείωσε έξι νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες.

Πρόβλεψη
Την περασμένη σεζόν οι ομάδες έπαιξαν δύο φορές 0:0 και 1:1. Νομίζω και αυτή τη φορά οι “villans” δεν θα χάσουν εκτός έδρας, πριν από την έναρξη της σεζόν φαίνονται πιο αξιοσέβαστοι από τους γηπεδούχους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Άστον Βίλα δε θα χάσει με απόδοση 2.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *