The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χέρτα Βερολίνου εναντίον Ουνιόν Βερολίνου: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Герта-УнионБерлин-22.05b

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Olympiastadion Βερολίνου

Η γερμανική Μπουντεσλίγκα απογειώθηκε αμέσως στις τηλεοπτικές δημοσκοπίσεις μετά την επανεκκίνηση, που ήταν αναμενόμενο. Στις 21 Μαΐου ξεκινά ο 27ος γύρος του πρωταθλήματος με συναρπαστικό derby του Βερολίνου: η Χέρτα Βερολίνου εναντίον Ουνιόν Βερολίνου, πρόβλεψη για τον αγώνα των οποίων προετοιμάστηκε από τον πόρο μας.

Δεν είναι η καλύτερη σεζόν για την Χέρτα Βερολίνου

Αυτή τη σεζόν η «Γηραιά Κυρία» δεν εκπληρώνει ακριβώς τα καθήκοντα που είχαν τεθεί μπροστά της, καθώς ήλπιζαν να δουν τον σύλλογο στον αγώνα για ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς, αλλά η Χέρτα είναι μόνο στην 11η θέση. Η διαφορά από τις πρώτες έξι αποτελεί 8 βαθμούς. Η έξοδος από την καραντίνα ήταν επιτυχής για τους «λευκό-μπλε», νίκησαν την Χόφενχαϊμ – 3:0. Και τα τρία γκολ σημειώθηκαν στη μέση του δεύτερου ημιχρόνου μέσα σε 16 λεπτά. Ο επερχόμενος αγώνας λόγω τραυματισμού θα χάσει ο Rekik και για προσωπικούς λόγους ο Kalu.

Η Ουνιόν Βερολίνου τα παέι καλά με το κύριο καθήκον

Δεν είναι πάντα εύκολο για έναν αρχάριο της Μπουντεσλίγκα να αντιμετωπίσει τους ισχυρότερους συλλόγους της χώρας, αλλά η ομάδα κρατιέται άξια. Η Ουνιόν Βερολίνου τα παέι μια χαρά με το κύριο καθήκον της διατήρησης της θέση στην ελίτ, καθώς καταλαμβάνει τη 12η θέση.

Αγώνα του πρώτου γύρου

Η πρώτη συνάντηση γύρου αποτέλεσε τεταμένο αγώνα, όπου η Ουνιόν Βερολίνου αρπάξε τη νίκη, έχοντας εφαρμόσει το πέναλτι στο 90ο λεπτό. Η διαφορά από τη ζώνη των μεταβατικών παιχνιδιών είναι 7 βαυμοί. Ο πρώτος εντός έδρας αγώνας μετά την καραντίνα η ομάδα έχασε από την Μπάγερν Μονάχου με σκορ 0:2. Οι παίκτες του Marcus Hoffman δεν επέτρεψαν και πάρα πολλά στον αντίπαλο, χάνοντας μετά από τα πρότυπα. Αν κοιτάξουμε γενικώς αυτή η ήττα ήταν ήδη η τρίτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα. Η Ουνιόν Βερολίνου έχει επίσης απώλειες προσωπικού, οι Μπέκερ, Γκόγια και Ντελ θα χάσουν τον αγώνα λόγω τραυματισμών.

Πρόβλεψη

Οι φορείς στοιχημάτων θεωρούν ότι η Χέρτα Βερολίνου είναι το φαβορί αυτού του ντέρμπι, αν και ο αγώνας θα είναι δύσκολος και περίπου ίσος. Λάδι στη φωτιά προσθέτει και το γεγονός ότι οι αντίπαλοι όχι μόνο αντιπροσωπεύουν μία πόλη, αλλά είναι επίσης γείτονες στην κατάταξη. Οι «λευκό-μπλε» θα στοχεύσουν στην εκδίκηση για την ήττα στον πρώτο γύρο. Εδώ μας αρέσει το στοίχημα στην ανταλλαγή γκολ που θα σκοράρουν, καθώς περιμένουμε μια καυτή μάχη στο Βερολίνο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,8.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *