The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χέρτα Βερολίνου εναντίον Μπάγερν Μονάχου: προγνωστικά για στοίχημα

Герта-Бавария-23.01

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Στάδιο Βερολίνου

Στο πλαίσιο του 20ου γύρου της Bundesliga θα παίξουν η Χέρτα Βερολίνου εναντίον της Μπάγερν Μονάχου, οι ειδικοί μας έχουν ετοιμάσει μια πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των ομάδων.

Οι Βερολινέζοι παίζουν βαρετοί

Η Χέρτα είναι μια έμπειρη ομάδα, αλλά τώρα με δυσκολία αντιστοιχεί  στην κατάσταση της μεσαίας ομάδας της Bundesliga. Ο σύλλογος καταλαμβάνει μόλις τη 13η θέση του πρωταθλήματος, έχοντας διαφορά μόλις τριών βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη, αν και οι περισσότεροι από τους διαγωνιζόμενους έχουν ήδη παίξει τους αγώνες της 20ης αγωνιστικής. Στον τελευταίο γύρο οι Βερολινέζοι έπαιξαν ισόπαλοι εντός έδρας με τη γειτόνισσα στη βαθμολογία τη Βόλφσμπουργκ 0:0. Αυτή την εβδομάδα η Χέρτα διέκοψε τη συμμετοχή της στο Κύπελλο Γερμανίας, χάνοντας στο ντέρμπι από την Ούνιον Βερολίνου με σκορ 2:3. Τρεις παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη μάχη λόγω τραυματισμών.

Η Μπάγερν Μονάχου είναι κοντά σε ένα άλλο τίτλο

Η Μπάγερν προηγείται της Bundesliga όπως ήταν αναμενόμενο, με διαφορά 3 βαθμών έναντι της δεύτερης Ντόρτμουντ, αλλά τα αγόρια του Nagelsmann έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο. Στον τελευταίο γύρο ο σύλλογος νίκησε εύκολα την Κολωνία 4:0, ο Λεβαντόφσκι κατέγραψε χατ-τρικ στο λογαριασμό του. Αν και οι Βαυαροί κυριαρχούν στη Γερμανία, η ομάδα δεν θα δει χρυσό διπλό, καθώς η ομάδα τους έχει ήδη αποκλειστεί από το εθνικό κύπελλο. Δεν πρέπει να υπάρχουν προβλήματα με το πρωτάθλημα, σίγουρα η Μπάγερν θα πάρει άλλη μια «σαλατιέρα». Οκτώ παίκτες δεν θα μπορέσουν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο για διάφορους λόγους, αν και αυτό δεν πρέπει να τους εμποδίσει να κερδίσουν τρεις βαθμούς.

Προσωπικές συναντήσεις

Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου, το παιχνίδι αποδείχθηκε μονόπλευρο, οι Βαυαροί πανηγύρισαν τη νίκη με σκορ 5:0, ένα χατ-τρικ σε εκείνη τη συνάντηση κατέγραψε ο Robert Lewandowski.

Πρόβλεψη

Δεν χρειάζεται να κοιτάξετε τις αποδόσεις για να καταλάβετε ποιο είναι το φαβορί εδώ, η Μπάγερν είναι πολύ πιο δυνατή και πρέπει να κερδίσει τρεις βαθμούς στην πρωτεύουσα. Η Χέρτα Βερολίνου δεν είναι σε θέση να αντισταθεί απέναντι στην καλύτερη ομάδα της χώρας, το κλείσιμο στο μισό της δεν είναι επιλογή, αυτό απλώς θα απλοποιήσει το έργο για το Μόναχο. Θεωρούμε πολλά υποσχόμενο στοίχημα στη νίκη των φιλοξενούμενων με χάντικαπ -1,5 γκολ (απόδοση 1,71).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *