The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χέρτα Βερολίνου εναντίον Βέρντερ Βρέμης: πρόβλεψη για τον αγώνα

06-Werder-Bremen-16.02

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Ολυμπιακό Στάδιο Βερολίνου

Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Χέρτα Βερολίνου

Ο σύλλογος του Βερολίνου παίζει αρκετά επιτυχημένα στην τρέχουσα σεζόν, κατέχοντας την 8η θέση στην κατάταξη και συνεχίζοντας να αγωνίζεται για τη ζώνη των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων, η διαφορά από την οποία αποτελεί δύο μονάδες. Στον τελευταίο γύρο η Χέρτα εκτός έδρας νίκησε εντυπωσιακά έναν από τους ηγέτες του πρωταθλήματος, την Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ (0:3) (μετά από μια τέτοια νίκη οι παίκτες σίγουρα θα πιστέψουν στη δύναμή τους και μπορεί να δώσουν σειρά επιτυχημένων αγώνων). Ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τους παίκτες του Pál Dárdai είναι ότι θα παίζουν στην έδρα τους, όπου η Χέρτα υπέστη μόνο 2 ήττες σε 10 αγώνες, ενώ η “Γηραιά Κυρία” κατάφερε να χτυπήσει το τέρμα του αντιπάλου σε 8 παιχνίδια.

Βέρντερ Βρέμης

Η Βέρντερ Βρέμης όπως και η Χέρτα αγωνίζεται για την πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ, για το οποίο θέλει ακόμα τρεις βαθμούς. Τη νέα χρονιά οι “μουσική της Βρέμης” ξεκίνησαν χωρίς ήττες, έχοντας κερδίσει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Αξίζει να σημειωθεί η καλή απόδοση της ομάδας: στους τελευταίους 4 αγώνες οι παίκτες από τη Βρέμη σκόραραν 8 φορές, σ’ όλη την σεζόν σκόραραν 36 γκολ. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ομάδα της Βρέμης θα σκόραρε τουλάχιστον ένα γκολ, αλλά σίγουρα και θα χάσει. Η Βέρντερ έχασε 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια.

Πρόβλεψη

Σε αυτόν τον αγώνα θα αγωνιστούν δύο περίπου ίσες σε δύναμη ομάδες. Και οι δύο θέλουν να μπουν στη ζώνη των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων, οπότε οι παίκτες των δύο ομάδων θα έχουν πάρα πολλά κίνητρα και θα παίξουν μόνο για να κερδίσουν. Και οι δύο ομάδες είναι καλές στην επίθεση, ενώ αντιμετωπίζουν προβλήματα στην άμυνα. Επομένως, επιλέγω να ποντάρω «γκολ-γκολ» – και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,58.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *