The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χέρτα Βερολίνου εναντίον Άιντραχτ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Герта-Айнтрахт-13.06b

Μπουντεσλίγκα

Σάββατο, 13 Ιουνίου 2020, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Βερολίνο. Ολυμπιακό Στάδιο

Στο πλαίσιο του τριάντα πρώτου γύρου της Μπουντεσλίγκα οι απρόβλεπτες μεσαίες ομάδες Χέρτα Βερολίνου και Άιντραχτ θα παίξουν μεταξύ τους.

Χέρτα Βερολίνου

Την παραμονή Χέρτα Βερολίνου υπέστη την αναμενόμενη ήττα 0-1 από την Ντόρτμουντ, η οποία αντικατέστησε τους επιτυχημένους αγώνες με Χόφενχαϊμ (3:0), Ουνιόν Βερολίνου (4:0), ΡΜ Λειψίας (2:2) και Άουγκσμπουργκ (2:0). Αυτή η εντυπωσιακή ανακάλυψη επέτρεψε στη Γηραιά κυρία να ανέβει στην ένατη θέση του τουρνουά και να λύσει οριστικά το ζήτημα της διατήρησης θέσης στην ελίτ.

Άιντραχτ Φραγκφούρτης

Σε μια παρόμοια χρονική περίοδο η Άιντραχτ νίκησε 2:1 τη Βόλφσμπουργκ και 3:0 τη Βέρντερ Βρέμης, έπαιξε ισοπαλία 3:3 με την Φράιμπουργκ, καθώς έχασε 2:5 από την Μπάγερν Μονάχου και 0:2 από την Μάιντς. Ενδέκατη θέση, 35 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 49:55 – σε σύγκριση με την σεζόν 2018/19 οι «αετοί» έκαναν ένα σημαντικό βήμα πίσω στην ανάπτυξή τους.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες φημίζονται για τις επιδέξιες ενέργειές τους στην επίθεση, ενώ η άμυνα τους απέχει πολύ από τον ισχυρότερο κρίκο. Σε αυτήν την περίπτωση περιμένω από την Χέρτα Βερολίνου και την Άιντραχτ ανοιχτό ποδόσφαιρο με τουλάχιστον τρία γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *