The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χέλσινγκμποργκ εναντίον Ντιουργκόρντεν: προγνωστικά για στοίχημα

Хельсингборг-Юргорден-11.07

Πρωτάθλημα Σουηδίας

Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022, 8:00 μ.μ.

Olympia

Στις 11 Ιουλίου η Χέλσινγκμποργκ και η Ντιουργκόρντεν θα παίξουν το παιχνίδι τους στο σουηδικό πρωτάθλημα. Η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων δημοσιεύεται στις σελίδες του πόρου μας.

Η Χέλσινγκμποργκ δυσκολεύεται στην κορυφαία κατηγορία

Η πέντε φορές πρωταθλήτρια Σουηδίας μόλις επέστρεψε στην ελίτ, την περασμένη σεζόν ο σύλλογος ήτνα μόνο τρίτος στη δεύτερη κατηγορία, αλλά μετά κατάφερε να κερδίσει τους αγώνες πλέι οφ. Η Χέλσινγκμποργκ περνάει δύσκολες στιγμές στο κορυφαίο πρωτάθλημα καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος, τρεις βαθμούς πίσω από τη ζώνη μετάβασης. Η ομάδα κέρδισε μόνο μία νίκη σε 13 συναντήσεις. Στον τελευταίο γύρο υπήρξε εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Καλμάρ – 1:1, κατάφεραν να ξεφύγουν από την ήττα χάρη σε πέναλτι στο 90ο λεπτό. Ο σύλλογος έχει τρεις απώλειες προσωπικού πριν από αυτή τη συνάντηση.

Η Ντιουργκόρντεν σκοπεύει να αγωνιστεί για υψηλές θέσεις

Ο σύλλογος της πρωτεύουσας είναι πάντα χρεωμένος να αγωνίζεται για τον τίτλο, δεν είναι τυχαίο που η Ντιουργκόρντεν έγινε πρωταθλήτρια 12 φορές, ο τελευταίος τίτλος κατακτήθηκε το 2019. Τώρα η ομάδα είναι δεύτερη στο πρωτάθλημα, πίσω από την πρώτο Hacken κατά έναν βαθμό, αλλά ο ανταγωνιστής έχει ένα παιχνίδι στο χέρι. Δύο ακόμη σύλλογοι καταφέρνουν να ξεφύγουν μόνο με πρόσθετους δείκτες. Η ομάδα είναι τώρα σε καλή κατάσταση, αυτό αποδεικνύεται από ένα σερί τριών νικών. Στον τελευταίο γύρο, κατάφεραν να κερδίσουν ένα θεμελιώδες ντέρμπι κόντρα στη Χάμαρμπι – 1:0. Η ζημιά δεν θα επιτρέψει σε έναν παίκτη να μπει στο γήπεδο.

Προσωπικές συναντήσεις

Έτυχε οι ομάδες να έχουν συναντηθεί αυτή τη σεζόν, η Ντιουργκόρντεν ήταν το φαβορί και έπαιξε εντός έδρας, αλλά έχανε 0:2 στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν, ενώ το καθοριστικό γκολ σημειώθηκε στο 90+2 – 2:2.

Πρόβλεψη

Δεν είναι δύσκολο να καθοριστεί φαβορί εδώ, γιατί συναντιούνται αντίπαλοι από διαφορετικά άκρα της βαθμολογίας. Η Ντιουργκόρντεν είναι σε καλύτερη φόρμα και έχει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας, η Χέλσινγκμποργκ θα είναι τυχερή αν σκοράρει. Περιμένουμε από τους φιλοξενούμενους να έχουν πλεονέκτημα σε αυτή την αναμέτρηση και να προτείνουμε να ποντάρετε στην καθαρή νίκη τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Ντιουργκόρντεν με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *