The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χέλμοντ εναντίον Καμπούρ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Хельмонд-Камбур-06.10b

Β’ κατηγορία Ολλανδίας

Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadion De Braak

Τη Τρίτη το ποδόσφαιρο θα μειωθεί σχεδόν στο μηδέν: οι σύλλογοι έχουν παίξει ήδη, ενώ οι εθνικές ομάδες θα αρχίσουν να μπαίνουν στο γήπεδο μόνο από την Τετάρτη. Μία από τις λίγο πολύ σοβαρές εξαιρέσεις είναι η Ίιρστε Ντιβίζι, δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας. Ομάδες όπως οι Χέλμοντ και Καμπούρ θα παίξουν εκεί αργότερα από όλους τους άλλους.

Η Χέλμοντ δεν λάμπει αυτή τη σεζόν

Το «Kattenmeppers» είναι ένας αρκετά μέτριος ποδοσφαιρικός σύλλογος. Μόνο οπαδοί με τεράστια εμπειρία μπορούν να θυμηθούν πώς αυτός ο σύλλογος πέρασε μερικά χρόνια στην Έρεντιβιζι τη δεκαετία του ’80 και έφτασε στον τελικό του εθνικού κυπέλλου. Το υπόλοιπο του χρόνου η ομάδα ήταν το πολύ στη Β’ κατηγορία της Ολλανδίας. Τα τελευταία χρόνια η Χέλμοντ έχει σχεδόν χάσει και αυτήν την κατάσταση: 19η θέση, και στη συνέχεια 20η θέση, ήταν τυχεροί με την ανακοίνωση της καραντίνας και στη συνέχεια την ακύρωση της σεζόν. Σίγουρα, αυτό το μάθημα θα έπρεπε να ληφθεί υπόψη από τον Will Boessen, αφού αφέθηκε ως προπονητής. Και στον πρώτο γύρο οι παίκτες του κατάφεραν να ξεκινήσουν με μια εκτός έδρας νίκη επί της Oss με σκορ 2:1. Αλλά μετά από αυτό δεν κατάφεραν να σκοράρουν ούτε μία φορά, και σημείωσαν μόνο 1 ισοπαλία με 3 ήττες.

Η Καμπούρ δεν επετράπη στο Έρεντιβιζι

Οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να ανέβουν την περασμένη σεζόν από τη 10η θέση στην 1η θέση. Αλλά στις αρχές της άνοιξης, υπό την απειλή του κοροναϊού, η Ολλανδία ήταν από τις πρώτες που αποφάσισε όχι μόνο να σταματήσει τη σεζόν, αλλά αρνήθηκε κιόλας να τη συνεχίσει μετά την καραντίνα. Φυσικά, ο σύλλογος είχε αντιρρήσεις, και μάλιστα προσπάθησε να το αμφισβητήσει μέσω των δικαστηρίων, αλλά στο τέλος παρέμειναν στη Β’ κατηγορία. Έμεινε ο τεχνικός, κατάφεραν να διατηρήσουν το μεγαλύτερο μέρος της σύνθεσης. Αλλά το θάρρος δεν είναι το ίδιο, η διάθεση στο επίπεδο που ήταν στις αρχές του 2020 έχει ήδη χαθεί σε μεγάλο βαθμό. Έχοντας ξεκινήσει καλά, με νίκες επί της NEC και της Μάαστριχτ (7:1), μετά ο ηγέτης της τελευταίας σεζόν κέρδισε μόνο 1 βαθμό στους επόμενους 2 γύρους. Η Oss, το κύριο αουτσάιντερ, έχοντας παίξει 2:2, πήρε το μοναδικό βαθμό σε 5 συναντήσεις. Από την άλλη πλευρά οι «κιτρινόμαυροι», έχοντας κερδίσει 5:2 εναντίον της Ουτρέχτης-2, δίνει στους οπαδούς ελπίδα για περαιτέρω πρόοδο. Ο Issa Callon  έχει σκοράρει 4 φορές.

Προηγούμενοι αγώνες

Σε 7 τελευταίες συναντήσεις η Χέλμοντ είχε μόνο 1 νίκη. Η Καμπούρ κέρδισε σε όλους τους άλλους αγώνες και πήρε το μέγιστο στους 4 τελευταίους με συνολικό σκορ 13-3.

Πρόβλεψη

Οι ειδικοί δεν έχουν αμφιβολίες ότι η Καμπούρ θα κερδίσει. Όντως ανέβασε ρυθμούς και μπορείτε να στοιχηματίσετε στη νίκη των φιλοξενούμενων στο 1ο ημίχρονο και σε ολόκληρο τον αγώνα (με απόδοση 1,83).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *