The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χάντερσφιλντ Τάουν εναντίον Τσέλσι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Huddersfield-Chelsea-12.12

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

John Smiths Stadium (Kirklees Stadium), Χάντερσφιλντ

Την ερχόμενη Τρίτη η Τσέλσι θα φιλοξενηθεί από την ομάδα του Χάντερσφιλντ Τάουν στον 17ο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των μελλοντικών φιλοξενουμένων, οι οποίοι εμφανέστατα είναι ανώτεροι από τους «μπλε» σε όλες τις παραμέτρους του ποδοσφαίρου, αλλά το ίδιο θα μπορούσε να ειπωθεί και για τον τελευταίο αντίπαλο των «μπλε», την Γουέστ Χαμ, αλλά παρ’ όλα αυτά  η ομάδα του Κόντε έχασε σ’ αυτό το παιχνίδι.

Επιτέλους νίκη

Η Χάντερσφιλντ πριν από τον αγώνα κατά της Μπράιτον, το οποίο κερδήθηκε από τα «σκυλιά» με σκορ 2:0, για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν μπορούσε να σκοράρει βαθμούς στον κουμπαρά της. Η Χάντερσφιλντ ήταν πιο αδύναμη από την Μπόρνμουθ, Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ, Έβερτον. Στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας οι μελλοντικοί γηπεδούχοι βρίσκονται στην 11η θέση, έχουν 18 βαθμούς στο ενεργητικό, αλλά η Σαουθάμπτον, αν καταφέρει να κερδίσει την Άρσεναλ στον αγώνα του 16ου γύρου, θα ξεπεράσει τα «σκυλιά».

Μάχη για το TOP-3

Η Τσέλσι έχει χάσει το περασμένο Σάββατο από τη Γουέστ Χαμ στο «London Stadium», και πριν από αυτό οι «μπλε» έπαιξαν ισοπαλία με την Ατλέτικο Μαδρίτης εντός έδρας στον έκτο γύρο του Champions League, και δεν κατάφεραν να κερδίσουν στον όμιλο, αφήνοντας μπροστά τη Ρόμα. Μετά από 16 γύρους που παίχτηκαν στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας οι Λονδρέζοι σημείωσαν 32 βαθμούς στο ενεργητικό τους. Εκτός έδρας η Τσέλσι έπαιξε στην τρέχουσα σεζόν στο πλαίσιο της Αγγλικής ελίτ οχτώ παιχνίδια, στα οποία σημείωσε πέντε νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες.

Πρόβλεψη

Στο ζευγάρι Χάντερσφιλντ – Τσέλσι είναι πολύ πιθανό να μην υπάρχει το over ως έκβαση του αγώνα. Οι μελλοντικοί γηπεδούχοι στην έδρα τους παίζουν με μεγάλη προσοχή, χάνουν λίγο, αλλά και σκοράρουν λίγο. Ενώ η Τσέλσι σημείωσε μόνο ένα γκολ στα τελευταία δύο παιχνίδια, η ομάδα του Κόντε φαίνεται να βρίσκεται σε παρακμή. Σε αυτό το ζευγάρι φαίνεται λογικό το στοίχημα under. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: under 3,25 με απόδοση 1,45.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *