The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χάντερσφιλντ εναντίον Μπέρνλι: προγνωστικά για στοίχημα

Хаддерсфилд-Бернли-29.07

Β´ Κατηγορία Αγγλίας

Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022, 10:00 μ.μ.

John Smith’s Stadium

Το αγγλικό ποδόσφαιρο επιστρέφει! Μέχρι στιγμής, στο πλαίσιο του Τσάμπιονσιπ, υπάρχουν όμως αρκετά ενδιαφέροντα ζευγάρια από δυνατούς και φιλόδοξους συλλόγους. Οι διοργανωτές ξεχώρισαν πρώτη, το βράδυ της Παρασκευής, αναμέτρηση μεταξύ Χάντερσφιλντ με Μπέρνλι. Ποιος ξεκινάει καλύτερα; Οι δημοσιογράφοι του ιστότοπου έγραψαν την πρόβλεψή τους για αυτόν τον αγώνα στις 29 Ιουλίου 2022.

Η Χάντερσφιλντ ξεκινά με κάποιες ανησυχίες αυτή τη σεζόν

Οι Τεριέ θυμούνται ακόμα αυτή την ανακάλυψη ονόματος David Wagner. Ο Γερμανός οδήγησε απροσδόκητα την ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ και στη συνέχεια, δημιουργώντας ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση, μπόρεσε να κρατήσει εκεί τους παίκτες του. Αλλά αυτό αντικαταστάθηκε από έναν υποβιβασμό και μόνο στην τελευταία κλήρωση κατάφεραν να θυμίσουν σοβαρά για τον εαυτό τους. Δεν ήταν δυνατό να κερδίσουν το άμεσο εισιτήριο, όχι μόνο η Φούλαμ, αλλά και η Μπέρνλι αποδείχθηκαν πιο δυνατές. Η 3η θέση έστειλε την ομάδα στα πλέι οφ, όπου την περίμενε αποτυχία. Μετά από αυτό το λάθος, ο μάνατζερ, Carlos Corberan, έφυγε. Ο Ισπανός αντικαταστάθηκε από τον βοηθό του, Ντάνι Σκόφιλντ. Επίσης πουλήθηκαν πολλοί παίκτες, κυρίως αμυντικοί – O’Brien, Toffolo, Pip. Δεν βιάστηκαν ωστόσο να αγοράσουν καινούριους.

Η Μπέρνλι θα προσπαθήσει να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ, χωρίς όμως τον Ντάισα

Οι Clarets κάλεσαν τον Sean στη θέση του προπονητή πριν από 10 χρόνια, το 2012. Δεν ήταν η πιο ομαλή (ακόμα και με τον κοκκινομάλλη μάνατζερ αποκλείστηκαν μία φορά), αλλά σίγουρα μια επιτυχημένη συνεργασία. Έφερε μάλιστα μια συγκλονιστική πρόκριση στην ευρωπαϊκή διοργάνωση. Αλλά, το πιο σημαντικό, με ειλικρινά αδύναμο προσωπικό και οικονομικές δυνατότητες, το έργο κρατήθηκε στην Premier League. Η ηγεσία έπεσε μόνο φέτος, όταν με τίποτε η ομάδα δεν μπορούσε να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αλλά η απόλυση του τεχνικού δεν έσωσε την κατάσταση, ο σύλλογος αποκλείστηκε, αν και από τη 18η θέση. Τώρα λοιπόν πρέπει να προσπαθήσει να επιστρέψει. Και για αυτό κάλεσαν τον Kompany, μια αμφιλεγόμενη επιλογή, παρά το γεγονός ότι ο Vincent στην Anderlecht δεν πέτυχε εξαιρετική επιτυχία. Τώρα θα πρέπει να αντιμετωπίσει τα αποτελέσματα του παραδοσιακού ξεπουλήματος. Έφυγαν ήδη από τον Turf Moor, πληρωμένοι και μη, βασικοί παίκτες όπως ο Mi και ο Tarkovsky, ο Hennessy και ο Pope, ο Collins and Peters, ο Wegorst και ο Lennon. Έχουν βρει αντικαταστάτες για όλους αυτούς;

Προηγούμενοι αγώνες

Στην αρχή της χρονιάς οι σύλλογοι συναντήθηκαν στο πλαίσιο του κυπέλλου. Εκεί η Χάντερσφιλντ κατάφερε να κερδίσει με σκορ 2-1 την Μπέρνλι.

Πρόβλεψη

Οι ειδικοί βλέπουν το ζευγάρι ως αρκετά ομοιόμορφα ταιριαστό. Αυτό το παιχνίδι δεν πρέπει να είναι βαρετό, σίγουρα θα μπει το «over 2.0» (απόδοση 1.62).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *