The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χάντερσφιλντ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Huddersfield-ManchesterUnited-17.02

Κύπελλο Αγγλίας

Στάδιο John Smith, Χάντερσφιλντ

Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2018, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στον πέμπτο γύρο του Κύπελλο Αγγλίας η Χάντερσφιλντ Τάουν στην έδρα της θα φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία υπάρχει σαφείς φαβορί της συνάντησης, αν και ο αντίπαλος θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας. Το θέμα είναι ότι ο Μουρίνιο θέλει αυτή τη σεζόν να κερδίσει με την ομάδα του κάποιο τρόπαιο, και το Κύπελλο Αγγλίας είναι το πιο κατάλληλο για αυτό τουρνουά. Έτσι, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το επόμενο Σάββατο στην έδρα των «τεριέ» θα βγει η κύρια σύνθεση της Μάντσεστερ.

Δύο νίκες

Όμως, και για τη Χάντερσφιλντ το Κύπελλο Αγγλίας δεν είναι άδειος ήχος, γι’ αυτό η ομάδα του Wagner έπαιξε παράταση στο τελευταίο γύρο στο Μπέρμιγχαμ. Τα «τεριέ» δεν έχουν πρόβλημα να αποκλείσουν έναν από τους ηγέτες της Premier League, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη ότι η Χάντερσφιλντ έδειξε καλό ποδόσφαιρο στους δύο τελευταίους αγώνες.

Εκτός έδρας έτσι κι έτσι

Ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεν στους δύο τελευταίους εκτός έδρας αγώνες έχασε δύο φορές, χωρίς να σκοράρει ούτε ένα γκολ στην πύλη των αντιπάλων. Πρώτα, οι «διάβολοι» έχασαν από την Τότεναμ 0:2, και στη συνέχεια ήταν πιο αδύναμοι από τη Νιουκάστλ, χάνοντας 0:1. Στην κατάταξη της Premier League η Μάντσεστερ Γιουνάιτεν βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Εκτός έδρας στο αγγλικό πρωτάθλημα η ομάδα έπαιξε 14 αγώνες, στους οποίους σημείωσε επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 22:14.

Πρόβλεψη

Η Χάντερσφιλντ είναι ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού, η οποία θα προσπαθήσει να δώσει μάχη στον αγγλικό γίγαντα στην έδρα του. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεν εκτός έδρας δεν παίζει τόσο σίγουρα, όπως στο «Old Trafford», και μην ξεχνάτε ότι πρόκειται για αγώνα κυπέλλου. Σε αυτό το ζευγάρι μπορείτε να δοκιμάσετε να στοιχηματίσετε στο σύνολο κάτω. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: σύνολο κάτω από 3,0 με απόδοση 1,59.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *