The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χάλμσταντ εναντίον Ντιουργκόρντεν: προγνωστικά για στοίχημα

Хальмстад-Юргорден-12.07

Πρωτάθλημα Σουηδίας

Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2021, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Örjans Vall, Χάλμσταντ

Στις 12 Ιουλίου, στο πλαίσιο του δέκατου γύρου του Σουηδικού Πρωταθλήματος, θα συναντηθούν η Χάλμσταντ και η Ντιουργκόρντεν. Η πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι έτοιμη στον ιστότοπό μας.

Η Χάλμσταντ επέστρεψε στην ελίτ

Κάποτε, η Χάλμσταντ γινόταν πρωταθλήτρια της Σουηδίας τέσσερις φορές, αλλά αυτό είναι ήδη ιστορία. Τώρα ο σύλλογος ισορροπεί στην άκρη μεταξύ πρώτης και δεύτερης κατηγορίας. Την περασμένη σεζόν η ομάδα κέρδισε το δεύτερο πρωτάθλημα, αποκτώντας έτσι το δικαίωμα να επιστρέψει στην ελίτ. Στο τέλος των εννέα αγώνων, η Χάλμσταντ σημείωσε 10 βαθμούς και βρίσκεται στην 11η θέση. Η διαφορά από τη ζώνη κινδύνου είναι 2 πόντοι, αν και υπάρχει ένα παιχνίδι στο αποθεματικό. Ο σύλλογος έχει μια καλή σειρά από τέσσερις αήττητους αγώνες, αν και τρεις από αυτούς κατέληξαν σε ισοπαλία. Κρίνοντας από τα στατιστικά στοιχεία, η ομάδα βασίζεται σε αξιόπιστη άμυνα, αν και ταυτόχρονα σκοράρει λίγα.

Η Ντιουργκόρντεν αγωνίζεται για ηγεσία

Η Ντιουργκόρντεν τα πηγαίνει καλά μέχρι στιγμής, η ομάδα έχει θέσει στόχο να κερδίσει τίτλο αυτή τη σεζόν. Μέχρι στιγμής, ο σύλλογος είναι δεύτερος στο πρωτάθλημα, τρεις βαθμούς πίσω από την κορυφαία Malmö, αλλά με δύο παιχνίδια στο χέρι. Στον τελευταίο γύρο κατάφεραν να νικήσουν την Orebro εντός έδρας με σκορ 3:0. Ας δώσουμε προσοχή στο γεγονός ότι η Ντιουργκόρντεν έχει την πιο αξιόπιστη άμυνα στο πρωτάθλημα, έχασε έξι γκολ σε έξι συναντήσεις. Ο σύλλογος έχασε μόνο μία συνάντηση από εννέα αγώνες, το οποίο είναι επίσης το καλύτερο ρεκόρ στο πρωτάθλημα.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έπαιξαν μεταξύ τους τελευταία φορά το 2017, τότε η Ντιουργκόρντεν κέρδισε δύο νίκες, 1-0 εκτός και 2-1 εντός έδρας.

Πρόβλεψη

Αρχικά, οι φιλοξενούμενοι ήταν τα προφανή φαβορί της συνάντησης, αλλά τώρα ο συντελεστής για αυτούς ανέβηκε. Περιμένουμε μια δύσκολη μάχη που μπορεί να τελειώσει με οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Θεωρούμε ότι στοίχημα στο σύνολο είναι κάτω από 2,5 γκολ είναι η καλύτερη επιλογή εδώ, και οι δύο αντίπαλοι χάνουν λίγο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,82.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *