The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φόρεστ εναντίον Άρσεναλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Nottingham-Arsenal-07.01

Κύπελλο Αγγλίας

Σίτι Γκράουντ, Νότινγχαμ

Κυριακή, 7 Ιανουαρίου, 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η Νότιγχαμ Φόρεστ και η Άρσεναλ θα συναντηθούν μεταξύ τους στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό της ενδεκάδας του Λονδίνου, η οποία όχι με τον καλύτερο τρόπο έπαιξε το «Boxing Day», αλλά η ομάδα του Βενγκέρ δεν έχασε σ’ αυτό το χρονικό διάστημα, ενώ οι μελλοντικοί γηπεδούχοι είναι στην πτώση, που θα επηρεάσει σίγουρα το αποτέλεσμα της επικείμενης συνάντησης.

Μόνο 14οι

Στην κατάταξη του Τσάμπιονσιπ η Νότιγχαμ Φόρεστ μετά από 26 γύρους βρίσκεται στην 14η θέση, έχει 32 βαθμούς στο ενεργητικό. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια οι «δασοφύλακες» έχασαν τρεις φορές με δύο ισοπαλίες. Ισοπαλίες καταγράφηκαν στα παιχνίδια με την Πρέστον και Λιντς, ήττες από την Μπρίστολ Σίτι, Σέφιλντ Γουένσντεϊ και Σάντερλαντ.

Έκτη στην Πρέμιερ Λιγκ

Η Άρσεναλ εξακολουθεί να βρίσκεται στην έκτη θέση στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ. Μετά από 22 γύρους οι «κανονιέρηδες» έχουν στο ενεργητικό τους 39 βαθμούς, πέντε μονάδες λιγότερο από ό, τι στη Λίβερπουλ. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να κερδίσουν δύο φορές: την Γουέστ Χαμ στο Λιγκ Καπ και την Κρίσταλ Πάλας, με τρεις ισοπαλίες με τη Λίβερπουλ, Γουέστ Μπρομ και Τσέλσι. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η Άρσεναλ θα παίξει σίγουρα όχι με τη βάση, αλλά ο Βενγκέρ έχει ένα πάγκο ποιότητας, το οποίο λειτούργησε καλά στους αγώνες της φάσης των ομίλων του Europa League και του Λιγκ Καπ.

Πρόβλεψη

Η Νότιγχαμ Φόρεστ δεν ασχολείται τώρα με το Κύπελλο της Αγγλίας, οι «δασοφύλακες» δε θα προλάβουν να αποκατασταθούν μετά το «Boxing Day» και να παίξουν ενάντια σε μια από τις πιο δυνατές ομάδες στην Αγγλία στο κατάλληλο επίπεδο. Ενώ οι “κανονιέρηδες” έχουν ποιοτικό πάγκο που ξέρει να επιτύχει αποτελέσματα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Άρσεναλ  με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *