The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φράιμπουργκ εναντίον Στουτγκάρδη: πρόβλεψη για τον αγώνα

Freiburg-Stuttgart-16.03

Μπουντεσλίγκα

“Schwarzwald-Stadion”, Φράιμπουργκ

Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το πρόγραμμα του 27ου γύρου της Μπουντεσλίγκα θα ανοίξει η αναμέτρηση μεταξύ Φράιμπουργκ και Στουτγάρδη, δύο μεσαίες ομάδες της γερμανικής ελίτ. Στην επερχόμενη συνάντηση οι εταιρείες στοιχημάτων έβαλαν σχεδόν ίση γραμμή, αν και αξίζει να δοθεί προσοχή στα εντός έδρας στατιστικά της Φράιμπουργκ και εκτός έδρας της Στουτγάρδη. Και οι δύο ομάδες δεν έχουν εγγυηθεί τη θέση τους στη Μπουντεσλίγκα για την επόμενη σεζόν, έτσι ώστε τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι έχουν υψηλό κίνητρο στο τουρνουά.

Δέκατοι τέταρτοι

Η Φράιμπουργκ μετά από 26 γύρους στην Μπουντεσλίγκα είναι στην 14η θέση, έχει 30 βαθμούς στο ενεργητικό της, είναι πέντε μονάδες μπροστά από την Μάιντς, που βρίσκεται στην 16η θέση, δηλαδή στη ζώνη των μεταβατικών αγώνων. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια η Φράιμπουργκ κατάφερε να σημειώσει μία νίκη στην Βέρντερ Βρέμης με σκορ 1:0, δύο ήττες από Ανόβερο και Μπάγερν και δύο ισοπαλίες με την Χοφενχάιμ και την Χέρτα. Στην έδρα της η Φράιμπουργκ έπαιξε 12 παιχνίδια, στα οποία καταγράφηκαν πέντε νίκες και δύο ήττες.

Ενός έδρας Στουτγκάρδη

Η Στουτγάρδη είναι μια πολύ καλή ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού, από 34 βαθμούς που σημείωσε αυτή τη σεζόν 26 ​​κερδήθηκαν στους αγώνες στο Mercedes-Benz Arena και μόνο 8 στους εκτός έδρας αγώνες. Εξαιτίας αυτού, το στοίχημα στους μελλοντικούς φιλοξενουμένους είναι επικίνδυνο, αν και πρέπει να αναγνωριστεί ότι η τρέχουσα φόρμα της Στουτγάρδης είναι πολύ καλή, αφού στα πέντε τελευταία παιχνίδια η ομάδα δεν έχασε ποτέ, σημειώνοντας τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία.

Πρόβλεψη

Στο τελευταίο παιχνίδι η Φράιμπουργκ έχασε από την Μπάγερν Μονάχου 0:4, οι μελλοντικοί γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να πάρουν αποζημίωση για την ταπείνωση αυτή, κερδίζοντας βαθμούς στην επικείμενη συνάντηση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: η Φράιμπουργκ δεν θα χάσει με απόδοση 1,42.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *